Dobrodruzi v čase covidu - podívejte se na diskusi cestovatele, horolezce a jachtaře
Radek Jaroš v pozadí s vrcholem K2. FOTO: radekjaros.cz

Dobrodruzi v čase covidu - podívejte se na diskusi cestovatele, horolezce a jachtaře

22. 2. 2021

Dobrodruh a cestovatel Miky Škoda, horolezec Radek Jaroš a jachtař David Křížek budou hosty on-line diskuse, na jejíž přímý přenos se můžete podívat v úterý 23. února od 10 hodin. Odkaz na diskusi najdete v tomto článku.

Miky Škoda stihl do svých osmadvaceti let procestovat přes čtyřicet zemí, vystudovat dvě vysoké školy a založit dvě firmy. Před několika lety založil závod LowCost Race, jehož účastníci s pár korunami procestují kus světa - a dokáží si, že to jde, pokud překonají sami sebe.

Radek Jaroš je nejúspěšnější český himálajský horolezec. Při svých výstupech nepoužívá kyslíkové přístroje a obejde se bez pomoci výškových nosičů. V roce 2014 zdolal za dramatických okolností horu K2 a stal se tak prvním Čechem a teprve 15. člověkem na světě, který zdolal všechny osmitisícovky bez použití kyslíku.

David Křížek je špičkový a všestranný jachtař. Atlantský oceán přeplul čtyřikrát. Mimo jiné se jako první Čech kvalifikoval na legendární závod osamělých mořeplavců Transat 6,50 a napsal o závodě knížku. Jeho největší zálibou jsou katamarány.

On-line diskusi těchto dobrodruhů můžete v úterý 23. února od 10 hodin sledovat v přímém přenosu agentury ČTK nebo si ji poté přehrát ze záznamu zde: https://www.youtube.com/embed/_ZCEqASx_vk

 

 

 

 

 
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(4 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Jsou to tři mimořádně zajímavé osobnosti, fandím jim. Fotografie R. Jaroše jsme donedávna obdivovali v horské chatě Studnice na Vysočině.
Jaroslava Handlová
Hned, jak byl odkaz doplněn na konci článku, tak jsem se začala dívat. Právě teď přenos skončil a bylo to velmi zajímavé, děkuji. Celé od začátku si pustím až později, těším se na krásný večer se záznamem.
Antonín Nebuželský
Ještě jede, záznam - odkaz na konci článku :-)
Jaroslava Handlová
Přímý přenos se mi nepodařilo nalézt, bohužel už zřejmě skončil.
Antonín Nebuželský
Můžu je obdivovat, ale pro mě, důchodce to má jaký efekt??

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.