Fotoreportáž: Jarní den
Foto: autorka

Fotoreportáž: Jarní den

18. 4. 2021

Jaro se přetahuje se zimou už delší dobu o nadvládu. Bohužel zima zatím z tohoto souboje vychází vítězně. Bylo tomu tak i 13. dubna.

Dopoledne jsem čekala v teple domova, až ustane sněžení. Chtěla jsem vyfotit rozkvetlou zlatici s bílou čepicí, protože takovou fotografii ve svém archivu ještě nemám. Až venku jsem zjistila, že i mráz se činil. Největší překvapení jsem však zažila u řeky. Více se dovíte ve fotogalerii, kam vás srdečně zvu.

Přeji všem pěkné dny. Snad už brzy jaro porazí zimu definitivně. Kéž by.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
Nejhezčí je sameček kachny divoké. Tak se kouká před sebe. Já už jen čekám, až se mi nabije elektrokolo a mířím ven. Také si přeji, ať zima definitivně zmizí. Moc děkuji za článek a foto.
Jana Kollinová
Nádherná reportáž ustupující zimy. V souladu s nastupují módní přehlídkou letošní jarní kolekce 2021 bych ráda upozornila na něžnou jiskřivou pelerýnu na úvodním snímku. Následuje přehlídka proměny krystalků vody v dokonalé šperky, snímky 11, 12 a další. Pokud máte zájem, nahlédněte do sbírky Anny Č. ,zde již mnohokrát zveřejněné nebo vyjděte ven a najděte si svůj šperk, který vás osloví.
Anna Čípová
Děkuji za milé komentáře. Jaro se letos skutečně opozdilo, ale určitě se dočkáme. Už se těším, až přestanu nosit zimní oblečení. Přeji všem krásné jarní dny a snad si už brzy vychutnáme i rozkvetlé stromy a keře.
Alena Tollarová
Jarně-zimní motivy jsou zajímavé a svým způsobem i krásné. Jen mi připadá, že zima a mráz už by si svoje kouzlo mohla schovat pro příští zimu - rozkvetlým kytičkám určitě nesvědčí. Příroda je však mocná čarodějka a poradí si. Morčáci jsou krásní vodní ptáci, u nás je vídávám na Labi, Ohři i na pískovně. Fotografovat se ale nechtějí :)
Šárka Nováková
Fotografie se mi moc líbí, děkuji za krásnou procházku.
Soňa Prachfeldová
Krásné jarně ledové záběry.
Dana Puchalská
Aničko, fotky jsou skutečně nádherné. Zkrátka a dobře u m í š !
Eliška Murasová
Aničko, kytiček je mi líto a doufám, že to přežily, ale právě díky nepřízní počasí mohly vzniknout takhle skvostné fotky, díky!
Martina Růžičková
Parádní fotky souboje letošního jara se zimou, která nás nechce opustit. Senzační detaily jsem si moc užila. Děkuji a přeji dobré světlo :-).
Jitka Hašková
Aničko, díky za krásnou procházku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.