Cesty 1
Úvodní foto: autorka

Cesty 1

4. 5. 2021

Cesty mám ráda celý život. Protože někam vedou. Ráda po nich chodím, ráda je fotografuji, ráda se na jejich fotografie dívám. V pokoji mám na zdi fotografii z kalendáře. Je na ní alej holých stromů, šedivá silnice, polojasné nebe. Vzpomínám si, že mě zpočátku až magicky přitahovala. Líbí se mi i po čtyřiceti letech. Martina, která o mé náklonnosti k cestám ví, mi dala k Vánocům krásný kalendář na rok 2016 – s fotkami cest, které sama vyfotila. Samozřejmě ho mám schovaný.

Nechci se zde nad cestami příliš zamýšlet. Moc hezký článek o nich napsala Hana Nováková.

Cesty jsem vyhledala  mezi svými fotografiemi. Cesty různé. Široké, úzké, pěšinky, silnice. Rovné i klikaté, strmě stoupající i příkře klesající, cesty na rovině. Cesty, po nichž jsem chodila v Čechách. Na místech, která mám ráda. V Praze, na Příbramsku, na Vysočině, na Kolínsku, na Litoměřicku i jinde. Protože fotografií je hodně, rozdělila jsem je podle ročních období.

Nyní vám nabízím své cesty jarní.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Moc hezké rozjímání o cestách a hezká fota.Měla jsem pocit,že po každé cestě právě jdu a rozhlížím se krajinou.
Lidmila Nejedlá
Věrko, to je moc hezké, bádám, zda některou z těch cest znám. Třeba kolem Kolína.
Eva Mužíková
Věrko, tak to by mne opravdu nenapadlo, vytvořit tak zajímavou fotogalerii z fotek cest. Já vymyslím leda fotogalerii z fotek pejsků... Moc hezké, nápadité..
Věra Ježková
Děkuji podruhé. Původně jsem měla v úmyslu seřadit fotky podle uvedených oblastí, ale pak jsem usoudila, že to není nutné.
Soňa Prachfeldová
Většinou chodíme po cestách, cestičkách, pěšinách. S foťákem v ruce si všímám i těch vyšlapaných od zvěře, spolehlivě vedou k vodě. Vždy mají cesty nějaký cíl, pokud se zbloudí, dá se hledat náhradní, která dovede k cíli. Moc hezké fotky.
Hana Nováková
Jo cesty, od životních přes ty, kde obdivuji přírodu, jak krásné, bez nich by nebyl život pestrý, krásný, nebylo by co obdivovat, co řešit. A to ať milostné toužení, či příběhy plné slz. Krásné jaro na vašich cestách Věrko, jen by to trochu chtělo popsat, kde přibližně se procházíte. Děkuji
Irena Mertová
Chodíš po dobrých cestách :-)
Marie Měchurová
Cesty jsou velmi fotogenicke a vztahují nás do děje na fotografiích. Vyborne téma a moc hezké fotografie.
Věra Ježková
Moc vám děkuji. Mám radost, že se vám na mých cestách a cestičkách líbilo. :-)
Helena Votíková
Věrko, to je moc pěkné téma. Hned jsem se koukala jaké cesty a kolik mám ve fotkách já. Moc jich není, spíš ty městské, v přírodě fotím "do krajiny". Tvé jarní cesty jsou povedené.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.