Přátelé
Ilustrační foto: pixabay.com

Přátelé

26. 5. 2021

Píši toto oslovení proto, protože jsem si myslela, že už trochu přátelé jsme. Píši do íčka od samého začátku a bylo mi tady s vámi dobře.. Nemyslím si, že všechno, co jsem napsala, se vám muselo líbit, ale buď jste se hodnocení nezúčastnili, nebo vaše kritika byla laskavá.

Tak jsem se snažila i přistupovat já k vám. Měla jsem dojem, že některé z vás už znám dobře. Mohli jsme si psát o všem i o drobných úspěších i neúspěších. a byli jsme k sobě chápaví, nebo si to alespoň myslím.

Najednou se stalo ale něco, co je opravdu nepříjemné. Zjevil se totiž mezi námi prudič. Nebudu ho už popisovat, protože už jsem to udělala. Je zajímavé, že se nejvíce zaměřil na mne a začal mi systematicky otravovat život. Ono se to chvíli vydržet dá, ale já raději ustoupím, protože moudřejší to tak dělá. Atmosféra tady zhoustla a prudič už se snaží dostat pod kůži, jak jsem si všimla, i někomu dalšímu. Už mi tady není opravdu dobře.

Napsala jsem tedy nakonec báseň o lásce, ale i do toho se prudič zapojil, i když myslím, že nemá o lásce ani potuchy. Ta báseň byla pro vás, kteří jste mi projevovali svoji přízeň. Tu lásku v srdci si nechávám a možná, že až tady bude jiné ovzduší, se ještě vrátím.

P.S. Vím, že se prudič ještě zapojí a na závěr se mě ještě jednou pokusí otrávit. Mě se to už ale netýká. Je to jenom jeho problém.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Václav Soukup
Milé čtenářky, přišel jsem právě v dobré náladě z hospůdky a tak mám odvahu objasnit, o co se tady na I60 jedná. Je to jako v přírodě, kdy se jeleni ucházejí o přízeň krásných laní. Parta starých, ješitných " jelenů ", do které se počítám i já, se snaží získat Vaši přízeň a co nejvíc komentářů a hvězdiček. Proto se tu převádíme kdo má větší parohy, vzájemně se " štengrujeme " a jsme někdy směšní. Tak se na nás nezlobte, protože vo, vo, vo tom to je !
Jitka Caklová
Hani, já si myslím, že zdání klame a že jde pouze o jiný úhel pohledu. A jelikož úhel pohledu, za jistých okolností, má každý jiný, dochází k nedorozuměním. Měla bych snad svůj úhel pohledu měnit, když je mi v něm dobře, a to jen proto, že druhý má ten pohled jiný? Natož kvůli tomu odcházet? Své "místo na slunci" jsem si tvrdě odpracovala a nepůjdu zpět "do stínu" jen proto, že mě někdo vidí jinak, než jaká ve skutečnosti jsem, aniž bych kohokoliv zastiňovala. Víš jak se to zpívá v Prodané nevěstě, "Rozmysli se Mařenko rozmysli, na své štěstí dobře pomysli...."
Hana Šimková
Třeba se ti to Jitko jenom zdá.
Jitka Caklová
"Nesnesitelné může být znamení každé", stejně jako snesitelné může být každé. Jsem ráda pozitivně naladěná a stejně mě řada lidí vnímá, jako prudiče :-)
Hana Šimková
Já jsem ráda Maruško taky ,že jsem Vás poznala.
Marie Doušová
Hano, když jsem se přihlásila do i60,tak jsem po čase pochopila , že jsou i lidé,kteří se rádi hádají a provokují. Nejlepší si jich nevšímat a nereagovat. Vím, někdy to nejde ani mě, ale na i60 jsem poznala i hodně vtipných a hodných lidí. Vás jsem si Hano hodně oblíbila a ráda četla Vaše články ,básně,a připomínky. Věřím , že zase najdete sílu se zapojit a nenechat se otrávit rádo by vtipnými lidmi.Přeji hodně sil,zdraví a jsem ráda , že jsem Vás poznala.
Hana Šimková
Jasně, že na znamení úplně nezáleží. To jenom, že jsi se o tom zmínila. Nesnesitelné může být znamení každé.
Jitka Caklová
Dovoluji si ještě poznámku. Na znamení zvěrokruhu, ve kterém se člověk narodí, vůbec nezáleží. Je to pouhá sugesce. Můj první manžel byl narozený ve znamení Býka a já jsem se až po rozvodu dozvěděla, že Býk s Pannou je ideální spojení. Můj syn je Kozoroh, jeho žena Lev a ideálnější spojení jsem nezažila.
Dana Puchalská
Hani,je veliká škoda, že odcházíš . Ráda jsem četla Tvoje články. Měj se pokud možno pěkně.
Hana Šimková
Tak se tedy mějte všichni pěkně. Vaše názory jsem si přečetla a budu o nich uvažovat. Byla jsem mezi vámi opravdu ráda a za to vám děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.