Místo, kam se ráda vracím - Praha
FOTO: Blanka Lazarová

Místo, kam se ráda vracím - Praha

31. 5. 2021

Možná se budete divit, ale tím místem je pro mě matička Praha. A má to dost prozaický důvod. Studovala jsem tu a pak ještě pár let zůstala. Takže jsem v Praze prožila velmi krásnou studentskou etapu života. A tak přesto, že „su“ z Brna, mám pro Prahu celý život velkou slabost. Na 2-3 dny sem často jezdím.

A protože jsem od malička sportovala, tak i život v Praze tím byl poznamenaný. Studovala jsem totiž FTVS UK. A tak se vše točilo v kruhu: sport, studium, sportovní kurzy, závody, brigády, zábava, trochu kultura, trochu památky, politika vůbec a cestování jen v rámci soutěží a sportu.

Prahu sice docela znám, ale rezervy mám veliké. A tak to průběžně a neustále doplňuji. Když jedu do Prahy, tak mám velký problém vybrat a naplánovat místo, kam se vydat. Navštěvuji stará známá místa, nostalgicky starou Prahu a vždy i ta místa, která vůbec neznám. A že jich tedy je.

Tentokrát mě nakoplo ÍČKO. Plán byl jasný: Prokopské údolí, Vojanovy sady, Stromovka, zoologická zahrada. Na tu zoo už ale nedošlo. Přeci jen si to chci užít a ne sbírat body za to, kolik toho stihnu. To už mám dávno za sebou. Ale pozor – soutěživá jsem pořád. Jen už mám radost i z vítězství soupeře.

A tak se pojďte podívat na místa, která jsem navštívila tentokrát.

Soutěž - Místo, kam...
Hodnocení:
(5.1 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Praha je krásná, Blanko moc pěkné !
Marie Měchurová
Blanko, s foťákem to umíš!! Fotky máš moc hezké. Praha je fotogenicka a má krásná zákoutí. Jsem ráda, že jsem Tě poznala.
Jaroslava Handlová
Blanko, paráda. Jsem šťastná, že společný výlet do Prokopského údolí jsem mohla absolvovat. Tvoje pokračování v Praze se mi moc líbí. Také tam jezdím ráda na oblíbená místa, ale ještě raději rovněž objevuji vždy něco nového. Třeba někdy brzy zase někam společně vyšlápneme.
Alena Velková
Včera jsem ve Vojanových sadech fotila stejného páva i na stejném místě...je to fešák a dává to neustále najevo :-)
Dana Puchalská
Ano,Praha je jedním slovem NÁDHERNÁ. A článek mi udělal stejně jako krásné fotky velikou radost.
Jan Zelenka
Moc hezké fotky. všechna ta místa dobře znám, i když už jsou mnohdy inovovaná, vždyť jsem tam bydlel 45 let a mám v Praze i kus rodiny. Při pohledu na fotky mě jímá lehká nostalgie.
Martina Růžičková
Moc hezky jste využila dny strávené v Praze. Krásné fotky to dokumentují. Tato doba rozkvetlých kaštanů Praze moc sluší. Mám radost, že pávi z Vojanek se jaksepatří předvedli :-).
Alena Tollarová
Blanko, jsem ráda, že díky vycházce do Prokopského údolí mém už i Tvé jméno spojené s tváří a ne jen s fotkami z fota dne. Díky za Tvůj pohled na společný výlet, doplněný vždy krásnou Prahou. Tak třeba zase někdy někde ...
Václav Soukup
To je hezké od " Brňačky " ! Snad Vám za to doma nevynadají !
Naděžda Špásová
Hezké fotky Prahy, pávi jsou super.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.