Jsem nebezpečná
Foto: autorka

Jsem nebezpečná

17. 6. 2021

Jsem lidský poddruh, jsem vyvrhel neposlušný, jsem nevítaný host, jsem nebezpečná a v podstatě bych měla někam zalézt, neohrožovat ostatní a nejlepší by bylo, kdybych byla vyhubená.

Také jsem ovšem nešťastná, ale to nikoho nezajímá. Já jsem totiž neočkovaná. Za chvíli nás neočkované budou odchytávat a zavírat do nějakých sběrných táborů. Že je očkování dobrovolné? Ale vůbec ne. Jo, říká se to, ale není to pravda. Je to přímo povinné a pro neočkované možná i trestné. Koho zajímá, že nejsem očkovaná ze zdravotních důvodů? Mám papír o nenakažlivosti? Nemám!!! Tak seď doma, všechno bude před tebou uzavřené.

Příklad : Přítel mě vzal po té době nevycházení na výlet na zámek Kratochvíle. No, naše chyba byla, že jsme zapomněli, že jsou hrady a zámky v pondělí zavřené, nebo jsme si snad mysleli, že po tom dlouhém zavření se už možná nebudou zavírat vůbec. No, prostě jsme se do zámku ani do zahrady nadostali.

Vadilo mi to, ale jenom trochu. Výlet to byl krásný, krajina jiná než okolí Volyně, a tak jsem si to stejně užívala. Před zavřeným zámkem jsme  si sedli na lavičku a i pejsek byl rád, že je jinde, kde to nemá ještě očuchané. Vyfotografovala jsem si alespoň okolí zámku a pár fotek vám posílám ukázat.

Přestala jsem litovat, že byl zámek zavřený úplně, když jsem zjistila, že by mě do něj stejně nepustili. Neměla jsem totiž absolvovaný test PCR, nebo absolvovaný test POC, laboratorní potvrzení o prodělaném covidu, nebo 22 dní po první dávce vakcíny.

Tak se ze mne stal ohrožený, ale i ohrožující druh. Jsem naštvaná, uražená a odmítám se s někým bavit. Až vyjím lednici do dna, lehnu si do postele, pejska vedle sebe a ušetřím vás mého vyhubení. Prášky od doktora ještě mám a doufám, že budou stačit.

koronavirus očkování zábava
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Granda Nekonata
výstižné :-)
Hana Rypáčková
Díky za fotky Hani. Také jsem se na Kratochvíli chystala, do konce října byly otevřeny aspoň zahrady. Tam jste se dostali i v pondělí, ne? Já jsem po výletě okolím Volyně propašovala Elišku přes zákaz do hospody U Pošů. V rodině mám taky odmítače . Uvidíme . V domě umřela paní /63/, která covid prodělala, 2x očkovaná byla ... Nikdo není dokonalý. Měj se hezky ..
Hana Šimková
Děkuji Soňo, vyřeším to.
Soňa Prachfeldová
Není to s vámi tak zlé paní Hano, máte přítele, pejska, , potomky, nač si lehat do postele a čekat na konec. Škoda času na chmurné myšlenk,, když lze nalézt řešení daleko lepší. Přeji , abyste našla pro sebe optimální řešení a ať se vám daří co nejlépe v nastávajícím létě.
Dana Procházková
V sobotu jsem byla na akci "Barokní den v Mariánské Týnici" stačilo předložit potvrzení o negativním antigenním testu, ne starší 72 hodin, nebo potvrzení o negativním PCR testu ne starší 7 dní (pokud tedy není návštěvník očkovaný). Takže s testem a s rouškou je dovoleno navštěvovat různé akce nebo prohlídky kostelů, zámků, výstav. Přeji vám krásné léto.
Elena Valeriánová
Paní Hano, to přirovnání k ovcím patří přece "nám" očkovaným, co respektujeme stanovená nařízení. Věřím, že se řešení najde pro každého a přeji vám vše dobré.
Hana Šimková
Ano paní Moniko hlavně sama sobě a musím se s tím naučit žít.
Hana Šimková
Všichni máte svoji pravdu. Tím, že nejsem ne vlastní vinou očkovaná opravdu nikoho ohrožovat nebudu. Nejsem tvrdohlavá, ale ani nejsem ovce jsem pro Vás paní Eleno jenom Vámi nepochopená. A opravdu se nikomu neposmívám. Děkuji za Vaše vyjádření pocitů.
Elena Valeriánová
Paní Šimková, ta sranda se vám poněkud nepovedla. Každý to vnímáme asi jinak. My, co jsme očkovaní i vy neočkovaní. Každý má k tomu své důvody a hlavně vlastní zdůvodnění. Respektujme se vzájemně. Ale mnohdy to nejde právě pro tvrdohlavost ostatních. Jedni poctivě dodržují stanovená pravidla a berou to jako nutné zlo. Ti druzí se jim posmívají, že jsou jak ovce a oni poslouchat nebudou. Já raději budu ta ovce, a doufám, že zdravá ovce. Jinak vám dali tady spoustu dobrých rad třeba 17.6. v 15:51, v 16:50, 19.6. v 08:33. Je to vaše volba, kterou cestu zvolíte, ale je zbytečné naříkat, jak je svět nespravedlivý.
Hana Šimková
Díky paní Hanko Řezáčová, váš přístup je velmi hezký a budu se jím řídit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.