Počestná fotohádanka

Počestná fotohádanka

1. 10. 2021

Milí přátelé, myslím, že poznat, o co se jedná, bude pro mnohé snadné. Prozradím, že se jedná o detail něčeho docela velkého. Někdo se s tím setkává možná každý den, někdo třeba jednou za měsíc, někdo třeba jen jednou do roka. Ale na obrázku to viděl, troufám si tvrdit, každý z nás. Už víte, čeho je foto detail? Jsem zvědavá na vaše tipy. Snad mne po rozluštění neutopíte...:)

Fotohádanky
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Rozluštění Počestné fotohádanky: foto dne ze dne 4.10. a 5.10. 2021
VANDA Blaškovič
Reakce z fota dne na 2 vložená fota k Počestné fotohádance : Hana Rypáčková5.10.2021 09:09 Koza mne nenapadla, ale zvíře ano. Dana Puchalská5.10.2021 09:08 Vando.... mé, mé, mé.. ty nám dáváš holka zlatá.... :-) :-) VANDA Blaškovič5.10.2021 08:42 ....:)....:) JASNÉ? JASNÉ! Už vás to trklo????...:)......méééé....prostě, je to KOZA! František Matoušek5.10.2021 08:06 Vando, už je to jasné. :-) Marie Novotná5.10.2021 06:47 Vando ,JASNÉ. :-) VANDA Blaškovič4.10.2021 20:53 Fotohádanka - mezistupeň. Na FD jsem dala nápovědu k fotohádance. Mrkněte. Už jasné?
VANDA Blaškovič
…:)…:)
Libuše Křapová
Jo, kozááá!
Eva Mužíková
Hurá, kozenka je odhalená.. Dobrá hádanka.
Jana Šenbergerová
Ta koza mě napadla až po druhé foto nápovědě, ale nechtělo mě to sem pustit. Dobrá hádanka, ale těžká. Věřím, že si děvčata na kozím sýru pochutnají. Kozí mléko do sebe nedostanu, ale sýry mám ráda.
Dana Puchalská
Mé, mé, mé...je to fešanda. My měli u babičky taky kozu. Mlsná potvora co měla jednou 5 kůzlat.
VANDA Blaškovič
Bingo! Méééé...:) První byla Vlasta, pak Soňa a nyní Dana. Mrkněte FD. Dodatečně vyhlášená 1. cena = kozí sýr, předám osobně v Praze. Čím byla hádanka nesnadná? Myslela jsem, že bude rozluštěna na totata..:)
Dana Puchalská
Není to náhodou koza ??
Jaroslava Handlová
Některý opičí druh?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...