Odtajnění Fotohádanky zdaleka i blízka

Odtajnění Fotohádanky zdaleka i blízka

13. 11. 2021

 

Ano děvčata, je to koště! Ale trochu jiné, než na jaké jsme zvyklé. Nové koště dobře mete, napsala Hanka Š. a dostala odpověď: Ivana K. 29.10.2021 12:07 Mám ještě jeden nápad-naučte se vyrábět košťata sama. Nemůže to být tak těžké a jakýkoliv přivýdělek se v nastávajících těžkých časech bude hodit :))

A když jsem v Gruzii viděla, jak se venku ohánějí podomácku vyráběnými košťaty, trochu mne to rozesmálo, vzpomněla jsem si na radu Ivany a cvakla jsem. Návod na výrobu je jednoduchý. Nařež čerstvé větvičky, použij staré punčochy a jakoukoli násadu. Takováto veselá košťata byla všude. V parcích, u vchodu banky, u vchodu divadla…výhodou je, že se takovéto koště nekrade a kam ho položíš, tam zůstane. No, nezkus to! Děvčata, Hanko, Ivo, že to bylo snadné???...:) Svatební kytice to není, tak aspoň přikládám fota ze svatby, na kterou jsme byli pozváni. Jiná země, jiné mravy. O Gruzii napíši někdy příště. Zatím sedám na koště a odlétám...:). Gamardžoba! Dobrý den!

Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Ivanko předpokládám,že je to otázka na mě.Nefotím,neumím to ,ale měla bych se to naučit,leckdy vidím nějaký objekt a hned mám představu jak bych ho vyfotila.Nehledě na to,že si tady moc ráda fotky prohlížím,jak říkám ,lákalo by mě to.Uvidím,třeba se to naučím.
VANDA Blaškovič
Březová košťata se dají koupit i přes internet. A víte, že košťata mají i duši?
František Matoušek
Prima, holt jiná země, jiný mrav.
Dana Puchalská
Vando, tohle by mně doopravdy nenapadlo.
Marie Novotná
Letos by toto koště na,,moje"listí asi nestačilo. :-( .Marně hledám po tržnicích březové,ve vsi už není ani jeden z mužů,kteří je dělali. Používám do dnes ve stodole na zametení sena a slámy. Asi se pokusím o výrobu. :-). :-). :-)
Alena Velková
Přiznám se bez mučení, že jsem včera hádanku nevyřešila, dostala jste mě :-))
VANDA Blaškovič
A kdepak se toulá Hanka, ta, která tu hádanku vlastně zosnovala...
VANDA Blaškovič
Jitko, to je právě to, že jsem viděla jen zelená košťata. To právě bylo pro mne tak nezvyklé, vzbuzující úsměv. Nikde ne "holá".
ivana kosťunová
Aleno, jste také šikovná, také fotíte ?
Jitka Hašková
Jako legraci to beru, ale zametat bych s ním nechtěla. Opadalo by listí a nepořádku by bylo ještě víc. Mám doma po babičce bezvadné koště.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...