Příběh na 50 slov: Nespavost
Ilustrace: Pixabay

Příběh na 50 slov: Nespavost

6. 1. 2022

Nikdo není nablízku. Nastává noc. Nepříjemně nekonečné neusínání. Nepříliš napjaté nervy. Nanicovatá nuda. Nedokážu na nic nemyslet. Nic nepomáhá. Nemám než nealko nápoje. Nejslabší, nicméně návykový, neurol. Nejsem narkoman. Nejsem náměsíčná. Nejevím netrpělivost. Nepočítám. Naštěstí nazítří nikam nemusím. Nakonec nastavuje něžnou náruč neklidné nevědomí, nicota. Nezřídka nespím nepřetržitě. Nic nového.

 

Moje poezie Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
Naštěstí nablízku mám dvě miloučké kočičky. Od té doby, co je mám, nejsem sama. Nevěřila jsem, ale jsou nejvěrnější společníci. Navodí tu správnou atmosféru před spaním. Dříve jsem nemohla usnout, pracovala jsem na směny a můj spánek byl rozhozený. Kupovala jsem si přírodní lék benosen. Pomohl mi.
Věra Ježková
Děkuji vám. :-) Naďo, pobavila jsi mě. Ali, já bohužel jím skoro pokaždé, když v noci vstávám. Když záměrně nemám sladké, vezmu si třeba šunku s plátkovým sýrem.
Soňa Prachfeldová
Nic není natrvalo. Nespavost někdy nebude neúnavná.
Alena Velková
Dobrý nápad :-))...jen ta nespavost je opravdu děs, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.
ivana kosťunová
Mě příliš příběhy na 50 slov neoslovují, ale musím uznat, že napsat příběh na 50 slova a aby ještě všechna slova začínala na N, to je opravdové mistrovství, to dokáže málokdo. Já tedy učitě ne.
Alena Tollarová
Většinou se zavrtám pod deku a spím. Potřebuji mých osm hodin, jinak nestojím za nic. Ale někdy mě cosi probudí v půli noci a pak - vstanu a většinou bohužel jím.
Naděžda Špásová
Věrko, to je dobrý, až po několikátém slově jsem zjistila, že je to na n. :-)
Irena Mertová
Jsi dobrá, jak dovedeš ve všeobecně známé disciplíně "na 50 slov" vytvořit originální a vtipný článek, který zaujme :-). Tak dobré spaní přeji, Věro!
Alena Švancarová
Ale všemi slovy na N.....
Jaroslava Handlová
Věrko, výborně! Vznešené vyznání velkého víru vidin vždy vláčených vrtošivým vesmírem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.