Po sedmi letech

Po sedmi letech

24. 3. 2023

Zdravím všechny kamarády. Konečně jsem sem našla opět cestu. V tom roce 2017, když jsem se zamýšlela nad fotografií v černém puntíkovaném šátku, jsem si myslela, že bude líp. Není. Moje životní cesta má své limity, se kterými jsem se musela smířit. Již 3.rok jsem v invalidním důchodu. Nabalily se další nemoci a já polykám denně 12 ks prášků. Není mi to vůbec po duši, ale podnikla jsem všechno možné. Je mimo mé síly a možnosti změnit svoji situaci tak, aby těch prášků nemuselo být tolik.

Dělám, co se dá. Maluji, fotím, ráda chodím na procházky a snažím se. V poslední době mě nejvíc trápí výfukové plyny aut, a tak nosím roušku. Covid necovid. I když jedu do přírody, musím se část cesty obrnit svatou trpělivostí. Nevím, čím to je. Čím jsem starší, tím víc mi vadí špatný vzduch. Někdy se mi dokonce zvedá žaludek.

Nevzdávám to. Moc si přeji změnit alespoň něco na tomto stavu. Takže, jdeme dál, i když ne vždy s úsměvem.

Můj příběh zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Držte se, bude zase líp, i já si to denně říkám a to mě čeká v pátek další zákrok
Olga Fišarová
Děkuji všem za podporu, hned je na tom světě krásněji.
Zdenka Jírová
Milá paní Olinko, přeji vám, abyste se nedala a bojovala za své zdraví. Život kolem nás je krásný, i když se nám to někdy nezdá. Mně je 78 let, přetrpěla jsem několik operací vč. rakoviny, současně mě souží artróza ve všech kloubech, ale snažím se naříkat jen málo a raději si vymýšlí, čím se zabavit a být trochu užitečná sobě, abych nepotřebovala moc pomoci zvenčí. Na mé oblíbené turistické cesty jsem musela zapomenout, ale každý den alespoň dojdu na nákup a když je hezky, zajdu i na procházku do parku. Mám hezkou kočičku Mejdu, tak se necítím sama, dělá mi výbornou společnici. Tak vám přeji hodně zdravíčka a přátel na íčku.
Irena Mertová
Zuzka 24. 3 13:48 - to je krásná myšlenka, zkusím tomu taky věřit :-)
Naděžda Špásová
Olgo, vítejte zpátky.
Soňa Prachfeldová
Milá paní Olgo, přeji vám, ať je lépe a je moc dobré, že máte svoje záliby a hlavně, že to nevzdáváte. Věřím, že s nadcházejícím jarem se i u vás projeví zlepšení♥
Eva Mužíková
Paní Olgo ráda si některé Vaše fotky prohlédnu.
Blanka Lazarová
Paní Olgo, je dobré, že máte nějaké koníčky. Ty vám pomáhají udržet se v lepší náladě. Přeji vám, ať je líp. Zde na íčku se můžete s námi podělit o své obrázky nebo fotky. Budeme rádi. Já už se na ně těším.
Marie Ženatová
Paní Olgo*, je moc dobře, že jste se opět ozvala a to právě s přicházejícím jarem. Ze srdce vám přeji, aby probouzející příroda i vám vlila tu správnou životadárnou radost a chuť do života ♥ ♥ ♥
Anna Potůčková
Olgo moc Vám přeji aby těch problémů bylo co nejméně. Já sama užívám také vždy ráno 10 léků, díky nimž zvládám zatím skoro vše co běžně zdravý člověk. Nejvíce ze všeho mě trápí jen to, že se brzy zadýchám a musím si zejména při vycházkách odpočinout. Je fajn mít nějaké koníčky, které nám pomáhají mít radost ze života i když se necítíme zrovna nejlépe. Tak necht těch radostí je stále dost - moc Vám to přeji!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.