Letní móda pro baculky. Barvy rozhodně nejsou zakázány
Ilustrační foto: Pexels a Unsplash

Letní móda pro baculky. Barvy rozhodně nejsou zakázány

8. 8. 2023

Horké počasí je pro mnohé dámy plných tvarů pohroma. Necítí se dobře, když jsou příliš odhalené, ale najít vzdušné, pohodlné a zároveň slušivé oblečení je pro ně náročnější než pro dámy štíhlé, na které výrobci konfekce pamatují mnohem více.

Nicméně v posledních letech se nabídka pěkného oblečení pro korpulentní ženy výrazně zvyšuje a je to vidět i v ulicích. Jde jen o to najít si styl, který sedí, sluší, vyhovuje. Nebát se výraznějších barev, umět kombinovat. Neodsuzovat pohodlné materiály jako je bavlna či len, protože v létě opravdu nevadí poněkud pokrčený vzhled, naopak často působí ležérně, mladistvě.

V podstatě totiž neexistuje móda určená pro silnější dámy, mnohým sluší totéž co štíhlým, jen se zbytečně podceňují, skrývají. Občas je dobré zapomenout na poučky, co by se mělo a nemělo, co se hodí či ne, jaká barva je vhodná pro tu či onu ženu a řídit se jen vlastním pocitem, případně radou dobré kamarádky (pozor, opravdu dobré kamarádky).

Tak tady je malá inspirace, že i ženy s většími rozměry mají v létě mnoho možností, jak být hezké a zároveň se cítit pohodlně.

 

moda2.png

moda3.png

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Kočandrlová
Jedna paní má na hlavě šátek,jak to kdysi měly paní na úklid....Jinak až na jednu osobu jsou všechny okudlané nakrátko....K tomu ty neforemné chaláty a kaftany,jinak to nelze napsat ! Takto nějak ,jen ty vzory bývají mnohem výstřednější,to nosívají obézní černošky v Africe. Ono nestačí jen tak navršit stanovitý pytlovitý hacafrak na silnější osobu a myslet si,že tak vypadá méně silná,než kdyby švadlena šikovným střihem a úpravou v pase vyznačila jistější siluetu .
Olga Škopánová
Nevím zdali je vhodné, aby žena v letech ze sebe dělala velikonoční vajíčko.
Marie Dolníčková
do určité míry lze kila "schovat" pod volnějším oděvem, ale stan si děvčata na sebe neberte, ať už má jakoukoli barvu... kde ale nakoupit něco "normálního" a přitom "většího"...
Dušan Brabec
Jsem zvědavý, jak to bude na módní přehlídce i60 ve Villa Pellé na Praze 6 dne 5.9.2023 od 16 hodin - viz https://www.freshsenior.cz/program/detail/modni-prehlidka-portalu-i60
Elena Valeriánová
Vlastně je to dobrý článek, při podívání na fotky se nemohu přestat smát. A smích je lepší než lék :-)
Elena Valeriánová
To jsou modely? já myslela, že plachty ze zrušených stanů. Děsné. Už se vidím, jak se v tom nesu do autobusu. Barvy mi nevadí, ale nemusím vypadat jak papoušek, co uletěl z klece bláznů.
Ivana Janečková
Vybrala bych si, ale kde nakoupit?
Anna Potůčková
Asi také zklamu, ale žádný model bych na sebe nedala, nebot se mě ani jeden také nelíbí.
Naděžda Špásová
Abych pravdu řekla, všechny vypadají dost děsivě a směšně. Nelíbí se mi ani jedna.
VANDA Blaškovič
Obézní a ještě k tomu papoušek není třeba…

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.