Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno
FOTO: Blanka Lazarová

Vtipnější vyhrává: V hlavní roli žehlicí prkno

16. 2. 2024

Nesnáším, když musím reklamovat koupené zboží.

Vzpomínám si, jak se na mě dívala prodavačka, když jsem ji požádala, aby přede mnou vyzkoušela funkčnost stojacího větráku. Vytáhla z krabice elektrický kabel, zapojila ho do zásuvky a větrák se točil. Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem přišla domů a větrák nainstalovala. Sice fungoval, ale protože měl zkřivené nožičky, tak nestál. Myslela jsem, že mě trefí šlak. Auto už nemám. Tak jsem ho musela zabalit a jet s ním zpět městskou hromadnou dopravou.

Ale o tom jsem psát nechtěla. Chci vám vyprávět jiný příběh.

Podařilo se mi propálit teflonový potah žehlicího prkna. Tentokrát jsem podcenila situaci já. Když jsem přišla domů, zjistila jsem, že je potah krátký. Při představě, že musím jet zpět ho vyměnit, mě polilo horko. A protože jsem chalupář a montér Péťa v jedné osobě, situaci jsem vyřešila po svém. Zběsile jsem z domácího nářadí vytáhla pilku na dřevo a pěkně žehlicí prkno zkrátila o 12 cm. No a to je vše. Kabátek mu sedí jako ulitý dodnes. A že je kratší ? Komu by to vadilo. Vždyť žehlím jenom já.

domácnost Soutěž - zima 2024
Hodnocení:
(4.8 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Blani, pobavila jsi mě. Tvůj článek mi utekl...My takhle zkracovali nohy od stolu :-)
Jitka Hašková
Blanko jsi šikovná. Nedávno jsem podstoupila reklamaci moderního teploměru. Uznali mi to a vrátili celou zaplacenou částku. Bohužel sama jsem ho opravit nemohla.
Zdenka Jírová
Já, která s manželem opravovala dům, ve kterém jsme žili a chalupu, kam jsme se jezdili rekreovat/????/, si také umím poradit skoro ve všem nebo alespoň vím, ,kdo mi problém vyřeší.
Helenka Vambleki
Blanko, jsi žena činu! Zatracené reklamace. Já musím teď s těmi svými zuby pouze mixovanou stravu. Sousedka mi prodala drtič, měla z e-shopu dva, protože při koupi dvou byly levnější, pouhých 400 za kus + poštovné 150 :-) Co čert nechtěl, ten můj namixoval 5x a finito. Raklamace mailem uznána, ale firmu už převzalo Dormeo(pro váš spánek) a reklamaci může vyřídit jen tak, že si zakoupím nějaké zboží u nich a oni jsou ochotni mi odečíst polovinu hodnoty drtiče=200. Nejlevnější v Dormeu jsou prostěradla a po zjištění, že za jakési super prostěradlo mám zaplatit po odečtení reklamace pouhých 850 Kč, jsem takové vyřízení reklamace odmítla a kašlu na jejich nabídku.
Jarmila Komberec Jakubcová
Vtipné vyprávění a šikovná paní Blanka.
Blanka Lazarová
Eliško, to jsi mě dostala. 1:0 pro tebe. :-)
Eliška Murasová
Blani, ještěže sis nekoupila malé boty .... :-D
Martina Růžičková
Vtipné řešení!!! :-D
Rostislav Mraček
Dnes je všude plno výročí Jiřího Šlitra a tak mi s vaším titulkem naskočila písnička: Zakoupil jsem v Dejvicích sedm prken žehlicích!
Anna Potůčková
Jako Pat a Mat. Mezi nimi by jsi zazářila. Zasmála jsem se a díky za článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...