Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zuzana Pivcová
3.4.2025 12:25
O mobil jsem přišla dvakrát, jednou při přepadení a podruhé jsem ho ztratila někde v restauraci, pátrání bylo marné.
Libuše Heulerová
3.4.2025 11:24
Vlaďko, díky za poučný článek, některé věci jsem ani nevěděla, že jsou.
Martina Růžičková
2.4.2025 19:01
Vlaďko, super článek. Některá opatření mi ještě v mobilu chybí, takže to podle tvých rad hned napravím. Díky :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
2.4.2025 17:46
Velmi dobrý článek. Děkuji.
Anna Potůčková
2.4.2025 13:53
Skvělý a velmi přínosný článek, za který děkuji. Jen doufám, že jej nebudu muset někdy vyhledat kvůli ztracenému nebo zcizenému mobilu.
Michaela Přibová
2.4.2025 13:52
Vlaďko, děkují za užitečné rady. Jednou na svých cestách domů mi na pravidelné lince vypadl z kabelky při výstupu mobil. Zjistila jsem to hned na zastávce, ale autobus už byl v dálce. Mladík v busu ho zvedl a odevzdal řidiči. Já hned volala na dopravní agenturu a zablokovala na O2 mobil. To mně ovšem zkomplikovalo na mobil volat. Druhý den ráno jsem čekala na autobus. Řidič přijel a ve dveřích mi odevzdal mobil. To jsem totiž domluvila s dopravcem. Byly to nervy ale dopadlo to dobře. O2 mobil odblokoval a já byla přešťastná.
Dagmar Vargová
2.4.2025 12:55
Díky za super užitečný článek. Nikdy jsem nic důležitého neztratila (doklady apod.), ale může se stát... na mobilu jsem závislá, nejen pokud jde o kontakty na rodinu, přátele, služby, lékaře,... jejich čísla mám samozřejmě pečlivě zapsaná v notýsku. Fotky si průběžně ukládám na externí disk. Nyní máme s manželem oba nové mobily Samsung (jako vždy). Zatím se bráním tomu nový mobil "oživit"... ale budu muset. Ještě jednou díky za užitečné informace :-).
Alena Tollarová
2.4.2025 12:50
Vlaďko, Ty jsi prostě skvělá! Svůj první mobil jsem před léty ztratila a přestože jsem to zjistila po krátké chvíli, už jsem ho nenašla. A vzpomněla jsem si, jak jsme s kamarádkou lezly po prudké a zarostlé Bílé stráni u Litoměřic a hledaly telefon, který tam někde vytrousila. Našly jsme ho díky usilovnému prozvánění, ale byla to fuška :)
Helena Štěpánková
2.4.2025 12:27
Děkuji za užitečný článek. Už jednou jsem mobil ztratila, ale starý, tlačítkový. Teď používám chytrý mobil a v něm mám i nahranou kartu, takže mě článek velmi zaujal.