Moje jarní inspirace
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Moje jarní inspirace

28. 5. 2025

Je nás určitě víc, pro které je jaro tím nejkrásnějším ročním odobím. Byly doby, kdy jsem měla ráda i zimu. Tehdy jsem ještě sjížděla na sjezdovkách svahy našich hor, a na běžkách jsem se proháněla po moravských kopcích.

fotografování Jarní soutěž 2025 květiny příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Krásné kytky :-)
Josef Rybář
Pěkná zahrádka i fotky.
Marie Seitlová
Maruško krásná botanická zahrada.
Hana Rypáčková
Maruško, balzám na duši..
Marie Ženatová
Milá Maruško* - díky moc za ukázku překrásné botanické zahrádky*. Vím to podle sebe, co to dá všechno práce. Také jsem měla v minulosti i srdcovku, dostala jsem ji od jedné dobré známé, tak jako i jiné hezké květinky ve skalkách, které jsem také dostávala občas dárkem nebo výměnou. Bohužel - ubývá mi sil, skalky už nemám - takže jsem velmi ráda za rozkvetlý šeřík, rododendron, záhony pivoněk a už se moc těším jak mi na podzim vykvetou darované bílé jiřinky* Ve svém mládí jsem také mívala velmi ráda zimu a prožívala ji hlavně na běžkách* - občas i na sjezdovkách. Ještě jednou díky moc za ty nádherné fotografie ♥.
Alena Tollarová
Na tu Tvoji botanickou zahrádku bych se chtěla podívat :)
Eva Mužíková
Maruško, tak to jsem si " sedla na prdel" před tou krásou.
Jana Šenbergerová
Krása nesmírná! Díky.
Ingrid Hřebíčková
Maruško, to je zahrada snů.
Miloslava Richterová
Paní Marie, krása, nádhera a fotky parádní, díky za Váš článek :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.