Přírodní preparát Sarapis Soja
pomáhá ženám v klimakteriu

Přírodní preparát Sarapis Soja
pomáhá ženám v klimakteriu

26. 5. 2013

Klimakterium není sice nemoc, ale neměli bychom jej brát na lehkou váhu. První příznaky se začínají objevovat většinou 6 až 7 let před poslední menstruací, která přichází v průměru mezi 49. a 51. rokem života ženy. Tyto potíže mohou dále přetrvávat i několik let. Zpočátku se období klimakteria projevuje mírnými výkyvy v délce menstruačního cyklu a změnami intenzity menstruačního krvácení. K tomu se brzy přidávají nepříjemné vnější příznaky – návaly horka a potu, bušení srdce, kolísání krevního tlaku, nervozita, změny nálad, podrážděnost, poruchy spánku, občasné závratě, brnění v končetinách a mohou se vyskytnout i bolesti na hrudi.

Později se mohou objevit příznaky, které již souvisí s dlouhodobějšími změnami hormonálních hladin, zejména nedostatkem estrogenu. Jedná se například o častější infekce močových cest, únik moči, suchost sliznic a kůže, pálení v očích, zvýšená tvorba vrásek, zhoršení zraku apod.

Prevence: životospráva a přírodní preparáty

Velmi důležitou roli v této oblasti hraje prevence – zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky, konzumace pokrmů ze sóji aj. Důležitá je také přiměřená tělesná aktivita.

Další možností jsou stále oblíbenější přírodní preparáty. K jejich užívání se přiklání v poslední době stále více žen. Jedním z oblíbených preparátů, pro ženy v klimakteriu, je i doplněk stravy SARAPIS Soja. Obsahuje kombinaci včelí mateří kašičky, květního a fermentovaného pylu, ke kterým jsou přidány extrakty ze sojových bobů a z červeného jetele. Preparát je dále obohacen o 3 mg železa a 20 mg vitaminu C v jedné kapsli.

SARAPIS Soja je určený ženám v klimakteriu. Sarapis Soja obsahuje sójové izoflavony, které blahodárně působí v období klimakteriamenopauzy. Sójové izoflavony také přispívají ke správné tvorbě a k udržení dobrého stavu pokožky a vlasů v průběhu klimakteria. Vitamin C a železo napomáhá při únavě a vyčerpání a je prospěšný pro imunitní systém. Vitamin C přispívá k normální činnosti nervové soustavy a přispívá k normální psychické činnosti. Vitamin C napomáhá normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci krevních cév, dásní, zubů, kůže, chrupavek a kostí.

Předností přípravků se včelími produkty a fytoestrogeny ze sóji a z červeného jetele je to, že přirozenou cestou doplňují organismus výživovými prvky, které optimálně harmonizují funkce lidského těla. Jsou zdrojem biologicky dostupných minerálů, důležitých aminokyselin a vitamínů a také mnoha stopových prvků ve vyváženém složení.

 

Podrobné informace a také kontakty na lékaře, kteří mají s touto problematikou dlouhodobé zkušenosti, získáte na bezplatné informační lince na telefonním čísle: 800 100 140 nebo na www.vegall.cz


andropauza zdraví
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Vejvarová
Většiny zdravotních problémů člověka v zásadě klasická medicina nezbaví. Má-li člověk štěstí a je-li mu vůbec stanovena správná diagnóza, ani pak není vyhráno, protože se neléčí příčina, ale následky. (Téměř) všechno máme ve vlastních rukou a to i zdraví. Doporučuji k prostudování dále uvedený link: http://www.zdravi-az.cz/. Já sama jsem nad ním strávila mnoho a mnoho hodin a hlavní zásady praktikovala. Nedělám nikomu ani ničemu reklamu, je každého věcí, jak se svou tělesnou schránkou naloží.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%