Proč jsem našla tyhle stránky

Proč jsem našla tyhle stránky

7. 6. 2016

Jsem zvyklá celý život dělat, i když né manuálně. A tak mě zaskočilo, že firma ve které jsem působila - i v důchodu - skončila. Práce (vždy kolem počítačů, nejdřív sálových, pak PC).

Teď jsem bezprizorní a  nešťastná, protože jsem měla představu, že ukončím svoji pozemskou pouť v kanceláři za svým stolem, upadnu na klávesnici, monitor se zblázní a já odletím do věčných lovišť. S tělem už si kolegové nějak poradí. A to mi nevyšlo.

Internet domů nechci, abych tam u počítače neshnila, a tak chodím s notebookem do knihovny, jako že jdu do práce. Musím se oblíknout, namalovat a vyrazit. A funguje to. Ty prachy k důchodu sice taky budou chybět, ale nějak se to zvládne (jsem šetřivá). Začínat někde jinde za jiných okolností se mi zdá v tomhle věku poněkud riskantní.

Změna se dostavila, mám doma internet! A tak jsem narazila na tenhle WEB. Nezatracujte mě! 

Že bychom založili klub, někam by se zašlo, něco prokecalo – vyjelo na dovolenou – nebo cokoliv.

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Paní Zdeno, u mne byl začátek obdobný. V kurzu pro seniory jsem se -poměrně rychle- naučila PC/internet a trénovala jsem (se svolením ředitele) občas v kanceláři při senorské brigádě. Přitom jsem chodila k PC do knihovny. Svůj notebook mám (zásluhou zetě) cca 5 let, s "í"čkem aktivně žiji 3.rok. Ale sleduji i další senior-portály - informovanosti není nikdy dost - teď si je srovnávám a pak tady zveřejním. Žádná nuda/samota tudíž nehrozí.
Zdena Proboštová
No to zírám, že to tam dneska je. Fakt je to starý a mezitím jsem zjistila, že už setkání míváte, tak jak mě to napadlo. A už se těším, jak se ho zúčastním. Koukala jsem na fotky a jsem unešena. Snad zapadnu.
Hana Rypáčková
To je tedy gól. Asi tím vínem...Špuntuji, přeci jen jsem na lahvinku dnes sama.Milan má antibiotika...
Zuzana Pivcová
Hanka to napsala hezky a Zdenka se do všeho jistě záhy vžije sama.
Hana Rypáčková
Klubů je spousta, máme dva třídní, ročníkový, při knihovně. turistický.Ale íčko je velmi pohodlný , vždy při ruce a jsou tu tak různí lidé- povahou, vzděláním, majetkem, náladami, ale jsme na sebe slušní, nečteme mezi řádky, nenapadáme se , vzájemně se respektujeme a máme se rádi. Jak jinak, každý vyzrává a váží si hezkých chvilek na tomto světě. Tak vítej Zdenko.
Helena Votíková
Taky jsem skončila dříve než s důchodem, taky jsme si myslela že to nepůjde... bude to rok a já si na práci už ani nevzpomenu. Můžu si plánovat bez ohledu na čas a ten čas, tak ten letí jak splašený.
ivana kosťunová
Ani to nemusí být klub, co třeba obnovit stará přátelství za školy, bývalého zaměstnání, nebo získat nové přátele při nějaké společné činnosti-cvičení, univerzita třetího věku, apodobně.
Anna Potůčková
Mám před sebou ještě 4 a půl roku zaměstnání a nelehkou práci, která mně snad ani do důchodu nepustí. Jak já se na ten den D těším, ale asi zbytečně
Naděžda Špásová
Mě se odchodem do důchodu strašně ulevilo. Šla jsem do invalidního a bylo to to nejlepší rozhodnutí v mém životě. A co jsem na íčku, tak zápasím s časem. Kdo není zápecák, a to vy, Zdenko, určitě nejste, důchod si užívá.
Ilona Erika Kolář
Chápu Zdenko, mám kamarádku, která končí v práci příští týden a je na tom podobně. Určitě klub založte.:)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...