Starý koš jako nový

Starý koš jako nový

11. 8. 2013

Při návštěvě kamarádky jsem na jejím dvorku uviděla starý proutěný koš, který byl nachystaný s ostatními nepotřebnými věcmi do kontejneru. Je starý, spodek je plesnivý, chybí dekl. To nevadí, já s tím něco provedu, řekla jsem. Ona byla ráda, že se starého koše zbavila a já si ho odvezla domů.

Pěkně jsem ho kořínkáčem vydrhla, koupila bílou barvu, natřela i vevnitř, na ozdobu jsem použila ubrouskovou techniku. Místo víka jsem dala obroušené sklo. Je z něj docela pěkný stoleček. Vnitřek bude sloužit jako úložný prostor. Výsledek jsem nafotila, a tak se můžete kouknout.

Jak na to?

Potřebovala jsem bílou barvu Eternal mat, akrylový, ředitelný vodou. Rychle schne. Na ubrouskovou techniku ubrousky, houbu, lepidlo herkules, nůžky, vodu. Na natřenou plochu po zaschnutí barvy jsem přiložila ubrousek  "slunečnice" houbu jsem namočila do lepidla rozředěného vodou a opatrně vlhčila vymačkáváním, nesmí se tahem ubrousek by se trhal. Po bocích jsem vystřihla z dalšího ubrousku růžičku a postupovala jsem stejně.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Katolická
Děkuji za bezva nápad.Mám doma též starý koš,ale obdélníkový-kvůli rozbitému víku jsem se chystala ho vyhodit,ale teď už vím,co s ním.
Olga Gálová
Otevřela jsem pouze náhodou. Jsem nadšena. Krása. V diskusi mě zaujala poznámka o bacebooku. Tam se musím podívat... Díky.
Jana Barcalová
GRATULUJI, MOC PĚKNÉ. MÁM MOC RÁDA STARÉ VĚCI A TĚŠÍ MĚ JEJICH NÁVRAT DO ŽIVOTA. ATˇSE VÁM DAŘÍ I NADÁLE ŠÍŘIT KOLEM SEBE KRÁSU.
Jitka Chodorová
Růženko,i já obdivuji vaši všestrannost a hlavně nápady a manuální zručnost,jste opravdu jedinečná a ten koš je přímo umělecké dílo,přeji vám mnoho dalších takových nápadů,které udělají radost nejen vám,ale i těm kolem vás.
Jana Šenbergerová
Smekám před každým, kdo má nejen dobré nápady, ale i šikovné ruce. A to vy, Růženko, zřejmě máte. :-)
Hana Hostičková
Poprvé jsem otevřela tuto stránku, překvapila mě nádherná úprava koše. Paní Růženko, hluboce se klaním před Vaší činorodou "studnou nápadů" - jak ostatní uvádí - budu ji ráda sledovat dál. Přeji pevné zdraví Hana
Hana Práglová
Růži,už léta tvrdím,že jsi skvělá!!!! A mám stále pravdu.Tvé nápady a fantazie jsou neomezené-Kéž by vydržely ještě spoutu let!
Růžena Antlová
Díky Věro za odkaz na studnici nápadů určitě se kouknu !
Helenka Vambleki
Růženka opět překvapila, její studna nápadů je bezedná!!!!!!! Růženko, ode mne máš jedničku s hvězdičkou!!!
Věra Sehnalová
opravuji: facebooku

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.