Jak stále prožívat kvalitní sex?

Jak stále prožívat kvalitní sex?

10. 12. 2013

Trendem dnešního světa je neustálý spěch. Na nic si neuděláme čas, odbýváme se při jídle, při odpočinku a bohužel také v intimních chvílích. Špatný životní styl a stres způsobují u mužů problémy s erekcí. Na světě jimi trpí více než 100 milionů mužů. Máme pro vás tip, jak si sex užívat naplno, a to dlouhodobě!

Eregma je řešení

Abyste mohli znovu prožívat dokonalý sex, existuje přírodní doplněk stravy Eregma MAX Power, který má dlouhodobý účinek. Při pravidelném užívání dochází k prodloužení erekce a celkově lepšímu sexuálnímu prožitku. Výraznými plusy Eregmy jsou cena a dlouhodobý účinek. A co na ni říkají uživatelé? „Eregma splnila mé očekávání na 100 %, opravdu to funguje. Už po týdnu jsem poznal obrovský rozdíl. Doporučuji všem, kteří mají problém s udržením erekce! Mám i větší chuť na sex a celkově se cítím lépe,“ říká jeden z nich. Přesvědčte se sami o pozitivních účincích.

Více sexu, méně stresu

Vyzkoušejte cenově výhodnou kombinaci doporučenou lékařem, Eregma MAX Power společně s Regevitem, kterou seženete na prozdravi.cz. Regevit zmírňuje psychické napětí, zlepšuje kvalitu spánku a navíc zpomaluje šednutí a řídnutí vlasů. Eregma působí na lidský organismus jako baterie – zrychluje metabolismus, čímž snižuje únavu, zvyšuje vytrvalost a koncentraci. Oba produkty také pomáhají snižovat vysoký krevní tlak. Díky této optimální kombinaci přírodních doplňků stravy v sobě zase objevíte skrytou sílu. Bezvadné je, že si ji můžete objednat pěkně z pohodlí domova a navíc vše přijde pěkně diskrétně zabaleno.

Eregma dělá šťastnější i ženy

Eregma není určena jen pro muže, užívat ji mohou i ženy. Spolehlivě zvýší i jejich chuť na sex, umocní sexuální prožitek a prodlouží orgasmus. Příznivě ovlivňuje plodnost obou partnerů, pro ženy je vhodná i v období menopauzy: „Eregmu jsem si poprvé koupila před dvěma roky, protože jsem s počátkem menopauzy přestala mít chuť na sex. A od té doby na ni nedám dopustit. Jen je potřeba ji dlouhodobě užívat,“ píše jedna ze zákaznic. Objednat si můžete zde.

vztahy a sex zdraví
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Asi se začnu o tento doplněk stravy zajímat. Když se tu píše, že to snižuje krevní tlak. Uvítal bych tlak cca dvacetiletého muže.
Jana Šenbergerová
Klademe příliš velký důraz na kvalitní sex a zapomínáme na kvalitní a láskyplné lidské vztahy. S člověkem, kterého miluji, nepotřebuji zažívat závratné vrcholy, i když je zažívám, vím, že to jednou bude jinak. S láskou ale vždycky krásné. To ovšem neznamená, že zavrhuji pomoc tam, kde jsou problémy.
Zuzana Pivcová
Mně se ale nelíbí ten pojem "kvalitní sex", nechce se mi na plnou pusu rozebírat, v čem asi má spočívat ta "kvalita", to už vyplývá z toho, na co se zaměřuje článek. Chtělo by se mi víc říct "hezký erotický vztah" jako součást celkového vztahu s milým přitažlivým ČLOVĚKEM. Nemám zkušenost, jestli pomohou nějaké prostředky tam, kde není přitažlivost.
Pavla Vítková
Pokud je to opravdu na přírodní bázi, doporučím manželovi. Jen ať mi pak neběhá za jinými v té Max Power náladě :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%