Noci v Šanghaji přinášejí
jemnou i divokou krásu

Noci v Šanghaji přinášejí
jemnou i divokou krásu

22. 3. 2014

Nemá šapitó, přesto jde o cirkus. A opakovaně láká diváky, kteří plní sportovní haly. Napříč Evropou a v těchto dnech opět i ty české. Čínský národní cirkus zkrátka putuje světem a rozdává krásu.

A protože Šanghajské noci, jak se představení jmenuje, je především o dívání, tak tentokrát to máme více obrazem nežli slovem. Jen kdybyste chtěli show vidět, tady termíny a místa zbylé části zdejšího turné: 22.03.  Praha, 23.03. České Budějovice, 24.03. Bratislava.

 

O Čínském národním cirkusu

Nejlepší světová akrobatická show – ČÍNSKÝ NÁRODNÍ CIRKUS – se opět vrací do České republiky s novým programem SHANGHAI NIGHTS, kterou tato mezinárodně divácky oblíbená produkce oslaví 25. výročí svého vzniku. A oslavy to budou velkolepé – Čínský národní cirkus slibuje svou nejvýpravnější a nejpropracovanější show. Jako vždy se ale můžete těšit především na špičkové dechberoucí výkony těch nejlepších čínských akrobatů, kteří vám předvedou umění s tradicí starší než 2000 let.

Více informací najdete zde. 

 

 

Více na www.cinsky-narodni-cirkus.cz.

cirkus fotografie
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Činský národní cirkus jsem si nenechala ujít při prvním vystoupení těchto umělců před dvěma roky v Praze. Program byl jiný - jmenoval se Hedvábná stezka a bylo to úžasné. Tyto fotky ukazují zase jiný pohled - i v černobílém provedení se to zdá být hodně zajímavé.
Renata Zadražilová
To musí být zajímavé představení. Díky této fotoreportáži jsme do tohoto cirkusu také mohli nakouknout.
Svatava Páleníková
Úžasné fotografie. A jistě i úžasný cirkus.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...