O i60 Senior Fashion povídaly v ČT
Zuzana Pivcová a Táňa Havlíčková

O i60 Senior Fashion povídaly v ČT
Zuzana Pivcová a Táňa Havlíčková

14. 4. 2014

Náš projekt i60 Senior Fashion aneb "Hledáme zralé modelky" se již potřetí dostal do vysílání České televize. Tentokrát si zpravodajská ČT24 pozvala do Studia 6 módní návrhářku Táňu Havlíčkovou a naši aktivní čtenářku, básnířku a modelku Zuzanu Pivcovou.

Jaká je móda pro zralé ženy, k čemu projekt i60 Senior Fashion slouží, jak jej ženy vnímají a jak ovlivní svět módy? O tom si obě "vyslankyně" portálu i60 povídaly s moderátorkou Jolkou Krásnou.

Na pořad se můžete podívat zde: Studio 6. Vstup o našem projektu je ve II. části cca od 55 minuty vysílání Studia 6.

A kdo neviděl další naše mediální výstupy, může se podívat zde.

 

móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Byla bych za sebe ráda, kdyby si všichni, nebo spíše všechny uvědomily smysl celého projektu, totiž, že nejsme profesionálové, kteří chtějí dodat módním návrhářům nebo výrobcům, případně různým agenturám a filmovým tvůrcům, vzorově pěstěné ženy starších ročníků v modelovém oblečení ve smyslu Takto může žena vypadat dokonale. Jsme generace žen, o kterých se moc neví a nemluví. Každá normálně uvažující žena se chce líbit. Projekt chce dát šanci na vnitřní spokojenost samotné se sebou i těm řekněme, promiňte ten výraz, v nejzapadlejších obcích. A tomu odpovídal i výběr oblečení v určité cenové kategorii. Oblečení, kterým se může nechat inspirovat i žena, která pobírá důchod 12 tisíc nebo méně. Já razím zásadu, že důležité je, aby se v oblečení cítila dobře ta, která ho nosí. Pak vyzařuje pozitivní energii pro své okolí a nikdo se jí nesměje. Každý máme jiný vkus a jiné finanční možnosti. A já jsem byla (jako víceméně pozorovatelka) na módní přehlídce z radosti žen, které vystupovaly, i z reakce tamního publika nadšená. A především nešlo o módu jako samoúčelnou, nýbrž o módu jako zavolání: Jsem tady, jsem stále žena, je třeba se mnou počítat, mám odvahu se za něco vzít, něco jsem dokázala a stále umím, nejsem na odpis. Já, která má úplně jiné priority než dělat chvilkovou modelku, za sebe děkuji všem, kdo do toho šli a půjdou. I60 je pro všechny, kteří s ním chtějí spolupracovat nebo z něj alespoň trochu čerpat pro své potěšení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...