Soutěž Lady Sympatie: Jsem šťastná!
Eva Balúchová

Soutěž Lady Sympatie: Jsem šťastná!

8. 4. 2020

Vážení čtenáři i60,

je nám moc líto, že tuto Eviččinu někdejší přihlášku do vyhlášené soutěže Lady Sympatie už můžeme vydat pouze jako vzpomínku. I když se Eva tehdy nestala vítězkou, pro nás všechny zůstane Lady Sympatie.

 

Od té doby, co jste vyhlásili  soutěž Lady Sympatie, nad sebou přemýšlím. Co umím? S čím bych se mohla ostatním ženám pochlubit?

Bohužel v ničem nevynikám. Trochu háčkuji, trochu korálkuji, zkoušela jsem barvení na hedvábí, naučila jsem se plést ošatky z pedigu, loni jsem chodila do keramiky. Ráda pracuji na zahradě, ráda si jen tak povídám s lidmi, ráda chodím do přírody, ráda čtu. Ráda zkouším pořád něco nového.

Nikdy by mě nenapadlo, že bych se mohla někdy zúčastnit módní přehlídky – a stalo se. Ještě mám jeden sen, zahrát si v komparsu nějaké "křoví".

Momentálně většinu mého volného času zaberou vnoučata (4) a řeknu Vám, někdy je to zabíračka. No, a když už jsem se nad sebou tak zamyslela, tak jsem zjistila, že i když nebudu Lady Sympatie, jsem vlastně šťastná žena.

Pokud jsem chodila do práce, nebyl čas na koníčky. Jsem ráda, že v důchodovém věku se můžu začít zabývat tím, co mě baví a dělá mně radost.

A to samé přeji všem návštěvníkům portálu i60.

 

 
Lady Sympatie
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše Onderková
Evi, pro nás zůstaneš Lady Sympatie navždy v našich srdcích. Nikdy jsi nedokázala pokazit žádnou legraci a tak pro mne vždy zůstaneš. Milá, veselá, příjemná....Budeš nám zde chybět...♥
Hana Nováková
Krásné vyznání, Vám přeji jen vše dobré na Vaší další životní cestě
Dagmar Bartušková
Evo, ta zpráva o Tvém odchodu do nebe mě zasáhla. Slzím... Jsem ráda, že jsme se osobně poznaly a setkávaly se na různých íčkařských srazech. Prima parta, smích, dobrý mok a vše kolem vždy bylo skvělé. Mrzí mě, že to další setkání už nevyšlo. Budeš chybět, Moravanko...
Alena Tollarová
Tebou vlastnoručně vyrobené ozdobičky, které věším na vánoční stromek, mi Tě vždycky připomenou, stejně jako místa, kde jsme spolu byly nebo chtěly být. Tvůj odchod mě velmi zarmoutil, ale vím, že už Tě nic nebolí a jsi tam nahoře se svým milovaným. Vzpomínky na dobrého člověka zůstanou živé.
Jana Šenbergerová
Evi, svíčka, kterou jsem ti zapálila na cestu, dohořela. Obrázek od tebe mi bude denně připomínat, žes tu s námi byla. Děkuji. ♥
Marie Seitlová
Evi vzpomínám na Tebe, budeš chybět na setkáních ička.
Jarmila Komberec Jakubcová
Evičko vzpomínám na Tebe jak jsi soutěžila v retrotáboře na Horní Bečvě v různých disciplínách a vždy jsi byla lepší než já. Jsem ráda, že jsem měla možnost tě poznat. Odpočívej v pokoji.
Zuzana Pivcová
Já zase s úsměvem vzpomínám, jak jsme (už pohromadě s Moravankami) jely na pozvání Jitky C. na výlet na Trosky. Ve vlaku sledovala Evička krajinu a pak se zeptala: Co je to támhle za ruinu? A pán, co seděl vedle řekl No, to jsou Trosky. A Evička povídala: Promiňte neznalé venkovance z Moravy, a my se válely smíchy.
Libuše Křapová
Stále vzpomínám na výlet do Brna, který Evka zorganizovala pro íčkaře před dvěma roky. Jak jsme se tehdy bláznivě všemu smáli :-) Evi, ještě jednou díky :-)
Soňa Prachfeldová
Evko, vždy když budu ošetřovat a zalévat muskaty budeš se mnou. Milovala jsi červené muškáty, A pak ještě šnecky, krmila jsi je salátem. Měla jsi tolik zálib a hlavně krásnou duši. A byla jsi kočka. Jednou se uvidí ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.