Marin Čilič ovládl US Open,
Jana Šenbergerová tipovačku
9. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
9.9.2014 22:33
Jani,tobě blahopřeji,partnera pozdravuji a nechej ho klidně přemýšlet a tipovat dál.Pro zkoušku-zda to "nebyla jen náhoda"....
Lidmila Nejedlá
9.9.2014 19:37
Bravo paní Jano. Tak ať odhalíte ještě spoustu dalších předností Vašeho partnera. Vida, k čemu ten tenis není také dobrý.
Jana Šenbergerová
9.9.2014 17:28
To mám radost! Sama rozumím tenisu asi jako koza petrželi. Když jsem přistoupila na tenisovou tipovačku, netušila jsem, jak skvěle ho můj partner umí hrát hlavou. Odhalila jsem tak další z jeho předností. Od dalšího tipování ho odradím, aby měl šanci také někdo jiný. :-)
Miroslav Štorch
9.9.2014 13:53
Zdravím všechny fandy tenisu. V Chorvatsku se pochopitelně celkem dost slavilo vítězství Čiliče, i když je rodák z Bosny a Hercegoviny ze světově známého poutního městečka Medžugorje. Dostal chorvatské občanství a reprezentuje Chorvatsko. V televizi ukazovali přímý přenos jak se v jeho rodišti v noci hlasitě oslavovalo s vínem a rakijí po skončení utkání. Chorvat byl jasně lepší a důraznější. Nishikori byl nedávno zraněný a nehrál naštěstí ani v utkání s českým týmem v Davis Cupu na jaře. Partner paní Šenbergerové zvítězil v tipovačce asi zase systémem, který používal i na mistrovství světa v kopané. Na jedno utkání různé varianty- výhra 3:0 a současně tipovat počet setů v utkání 4. To je rozložení rizika tipů. Něco třeba vyjde :-) Gratuluji k vítězství, i když nebylo vidět po utkáních co kdo tipoval - jako na MS v kopané 2014. Tip na nulový počet tiebreaků opět nefungoval, tak už by to chtělo opravit. To píšu jako konstruktivní kritiku - nikoliv jako záminku ke kritice bodování :-) Lend kdysi údajně řekl : Tenis se sice hraje raketou, ale z 80 % ale hlavou. V tom má pravdu.
V Davis-cupu nás asi nyní Francie doma převálcuje s Tsongou a Montfilsem. Uvidíme :-) Překvapení se občas stávají-
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA