Moje vernisáž fotografií: 
Máchovo jezero - má láska

Moje vernisáž fotografií:
Máchovo jezero - má láska

10. 10. 2014

Jak již mnozí víte, pocházím od Máchova jezera, žiji zde prakticky celý život a jezero také celý můj život provází. Nejen jezero - jsem velká patriotka celého Máchova kraje - miluji to tady.

V posledních letech stále více sedlám svého koníčka, kterým je amatérské fotografování. Jsem jen taková "přírodní" fotografka, fotím sice aparátem nějaké značky, ale především srdcem. A fotografování jezera v každém čase (někdy i nečase) je přímo mojí posedlostí.

Fotím tam na různých místech velmi často, ze břehů i z parníku, ale kromě toho tam mám jedno takové místo, odkud fotím pravidelně a téměř ze stejného místa. A tak mne napadlo využít vernisáže k prvnímu ucelenějšímu představení těchto snímků.

Dala jsem si tu práci a prohledala svůj rozsáhlý fotoarchiv, tyto snímky shromáždila a z nich sestavila svoji vernisáž, abych se s vámi o tuto proměnlivou krásu jezera v čase - denní a roční době - podělila.

 

Vernisáž fotografií je nová soutěž magazínu i60 o zahradní gril společnosti Mountfield. Sestavte ze svých snímků výstavu fotografií na vámi zvolené téma a pozvěte své přátele na vernisáž. Pravidla soutěže najdete zde.
vernisáž
Hodnocení:
(6 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Bartošová
Líbí se mi ten monotematický přístup, vypovídá o oblíbeném místě mnohem víc, než povrchní efektní záběr. Mám také ráda některá místa, kam se stále vracím a fotím a fotím... Vaše fotky jsou moc pěkné.
VANDA Blaškovič
Jezero hladké v křovích stinných Zvučelo temně tajný bol, Břeh je objímal kol a kol; Toť básník, a nyní já : měkké, snové,tajemné,krásné. Děkuji ! Vanda.
Alena Vávrová
Milí přátelé, děkuji vám všem za komentáře, moc mne potěšily.
Jana Barcalová
Překrásné, cítím tu atmosféru, tajemno - také tento kraj miluji a vždy se tam ráda vracím.Gratuluji. Jana
Milada Salajková
Je to nádhera !!!. Vítěz se bude těžko vybírat.
Zdeněk Karlík
Moc pěkné fotky, snad se tam taky podívám
Jaroslava Handlová
Krásné fotky s proměnami jezera, které mě snad nikdy neomrzí.
Zoja Sedláčková
Pěkné, jako vždy. Zase bych se někdy ráda potulovala na kole okolo jezera. Snad se nám to ještě někdy povede.
Soňa Prachfeldová
Omlouvám se , vidíte ta technika !
Soňa Prachfeldová
Paní Aleno, mluvíte mi z duše, také fotím srdcem, tetelím se láskou k přírodě a technika je někde hodně vzadu Paní Aleno, moc krásné fotečky a Vaše slova mi mluví z duše. Také fotím srdcem a na techniku si vzpomenu až když něco jednoduše nefunguje a to je pak práce!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.