Omluva čtenářům: opakujeme
soutěž o zahradní štěpkovač!

Omluva čtenářům: opakujeme
soutěž o zahradní štěpkovač!

27. 10. 2014

Milé čtenářky, milí čtenáři, přijměte, prosím, omluvu za chybně vylosovaného vítěze produktové soutěže o zahradní štěpkovač. Do losovacího programu jsme omylem vložili e-mailové adresy čtenářů, kteří odpověděli nesprávně. Losovací program vybral paní Libuši Křapovou, které se tímto také omlouváme a posíláme "cenu útěchy".

Správná odpověď na otázku "Čím je vybaven štěpkovač Powersilent?" byla vysoce odolným ozubeným kolem!

Soutěž o zahradní štěpkovač od společnosti Mountfield prodlužujeme o další týden. Zároveň jsme nasadili novou otázku. Soutěžit můžete tedy znovu zde. Ještě jednou se všem čtenářům magazínu i60 omlouváme.

Další soutěže finišují

Do finále míří další dvě autorské soutěže. Jednak je to "Moje vernisáž", která trvá až do pátku 31. října. Ještě téměř týden nám tedy můžete posílat tematické soubory zajímavých fotografií. První vítěz, kterému se podaří přivést na svou přehlídku fotek nejvíce návštěvníků (podle jejich počtu v diskusi k příslušnému článku), od nás získá skvělou knihu Retro od nakladatelství JOTA. Hlavního vítěze vybere v neděli 2. listopadu sama redakce – cenou je luxusní zahradní gril společnosti Mountfield.

Soutěž bude velmi dramatická, protože už nyní se nám sešlo bezmála 30 skvělých fotoalb. Zatím nejvíce návštěvníků pozvali na svoji vernisáž tito soutěžící: 1. Alena Tollarová - "Obcologie" (47 komentářů), 2. Daniela Radková - Moje láska a chlouba (40 komentářů), 3. Zdeňka Vítková - Můj domov jižní Morava (28 komentářů).

Za druhé pokračuje tematická literární soutěž "Moje životní trefa!". Dosavadní příspěvky jsou výtečné, pište dál. Co se vám v životě nejvíce podařilo? Vyhráli jste ve sportce? Zvítězili jste v mládí v nějaké sportovní disciplíně či v zajímavé soutěži? Podařilo se vám překonat nějaké úskalí, anebo je vaší životní trefou vaše manželství? Pošlete nám své příspěvky na téma "Moje životní trefa", a to až do pátku 31. října. Nejzajímavější příspěvek odměníme knihou Potkala jsem léčitele od Evy Pilarové a Jaroslava Doubravy, kterou vydalo nakladatelství JOTA. Soutěž vyhodnotíme opět 2. listopadu.

Současně vyhlašujeme téma příštích dvou týdnů s názvem „Moje bydlení“. Jste spokojeni s tím, jak bydlíte? Anebo je vaše bydlení nevyhovující? Toužíte po nové adrese? A kde by měla být a co by měla konkrétně splňovat? Posílejte nám své příspěvky na toto téma do 8. listopadu a doplňte je exteriérovými snímky vašeho domu nebo bytovky. V neděli devátého redakce vybere nejlepší příspěvek a výherce odmění pěknou knihou Děláme si to doma sami (domácí kosmetika, drogerie a lékárna) od nakladatelství JOTA.

Zralé modelky v Praze!

Nezapomeňte, že první listopadový den se v obchodním centru Letňany uskuteční poslední a největší letošní módní přehlídka s účastí našich dam z projektu i60 Senior Fashion. Pět žen, Vladimíra Beranová, Stáňa Ledererová, Helena Mandíková, Miroslava Matoušková a Marcela Zvadová, vybraných ve spolupráci s naším obchodním partnerem, vystoupí celkem třikrát, a to v 12.00, 13.00 a 14.15 hodin. Předvedou se v podzimních a zimních outfitech značek KARA, BIBA či Marks & Spencer. Každá z účinkujících obdrží od našich partnerů Fytofontana a Dermacol jako pozornost balíčky s kosmetikou. Zlatým hřebem této akce bude vystoupení legendárního zpěváka Václava Neckáře s jeho dvorní skupinou Bacily. A u všeho bude i Česká televize! Poznačte si prosím toto datum v kalendáři, budeme moc rádi, když naše odvážné ženy osobně podpoříte.

Chraňte si své zdraví

V podzimním počasí s častým střídáním teplot začínají řádit chřipky. Užívání léků, vitaminových doplňků a konzumace některých potravin současně však může způsobit nežádoucí účinky, které mohou významně snížit účinnost léčby, nebo naopak případně způsobit poškození zdraví pacienta.

Proto je třeba jejich aplikaci konzultovat s odborníky. Připomínáme, že když se vypravíte do lékáren BENU, každá vám na počkání zdarma zhotoví Lékovou kartu BENU, která je ideálním pomocníkem při užívání většího množství léků nebo doplňků stravy současně. Karta je zároveň databází, v níž sleduje profesionální personál vzájemné působení všech léků a doplňků stravy, které užíváte, a proto vás může předem upozornit na případné nežádoucí interakce.

Tipovačka, Foto dne, kvíz

Po finálových bojích na Turnaji mistryň v Singapuru skončila naše tipovací soutěž (Tipovačka). Bylo to drama do posledního zápasu, nakonec nejlépe tipovala a celou soutěž vyhrála paní Lenka Vorářová, která tak od redakce získá turistický kompas.

Za pět fotografií v sekci FOTO dne získíává od nás filmové DVD paní Alena Vávrová. A ve vědomostním kvízu měl tentokrát štěstí Luboš Edl. Všem vítězům gratulujeme!

Také, prosíme, nezapomeňte, v pátek ráno v 9.00 vyhlašujeme další Fotohádanku týdne.

Vážení přátelé, užívejte mírného a barevného podzimu, pravidelně čtěte, soutěžte a pište. Magazín i60 bude rád vaším společníkem.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladka Steinová
Dobrý den, Líbo, upřímné blahopřání k výhře, jistě s manželem plně využijete!
Radovan Cakl
A paní Libuško, vůbec jsem Vás nechtěl dostat. Kdyby redakce zveřejnila správný výsledek, pan Štorch se neměl na co ptát, Vy jste neměla důvod odpovídat, já bych neměl co porovnávat a všichni bychom šťastně žili až...
Radovan Cakl
PS: Pro jistotu jsem si zkusil zobrazit svou odpověď, bohužel po večerním odhlášení, a označený čtvereček se mi už nezobrazil.
Radovan Cakl
"Jen pro pořádek" jsem si, před napsáním prvního diskuzního přispěvku, také pročetl rozdíl mezi drtičem a štěpkovačem Mountfield. V tomto případě není nic jednoduššího, než si znovu vyhledat zadání soutěže a vlastní odpověď na soutěžní otázku, zda jsem odpověděl možnost 1,2 nebo 3. A nakonec dole pod článkem je foto daného ŠTĚPKOVAČE s popiskem, jak tomu bylo už při vyhlášení soutěže. Nic víc, nic míň, apropó píši tak časně, protože nemůžu spát :-)
Zdeňka Vítková
Nevím, zda se původně soutěžilo o drtič nebo štěpkovač,ale záměna při nepozorném čtení byla možná.Snad v redakci vědí, jak lidé odpovídali -.Štěpkovač Powersilent 2800 - tichý štěpkovač s vysoce odolným řezným kotoučem a komfortním ovládáním s LED kontrolkami. --Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou pak využijete jako kvalitní mulč nebo ji vložíte spolu s dalším odpadem do kompostu. Naše stroje s noži ze speciální vysoce odolné oceli s přehledem zpracují větve o průměru až 4,5 cm.Pane Cakl, také by mne zajímala správná odpověď-jen pro pořádek .
Libuše Křapová
Pane Cakle, tak teď jste mne dostal. Nakonec si sama nejsem jistá, co jsem vlastně nakonec označila.
Radovan Cakl
Paní Libuše, také Vám gratuluji k výhře. Jen mne zarazila poznámka p. Štorcha, jaká že je správná odpověď. Vy jste tipovala, jak uvádíte, nože (tedy 1. odpověď). Mountfield uvádí v popisu: "štěpkovač Powersilent 2800....a díky vysoce odolnému ozubenému kolu ....", (což je odpověď č. 3). Není to nic proti Vám, o výhru mi nejde, štěpkovač máme. Jen by mne, a možná i někoho dalšího zajímalo, proč redakce chybnou odpověď, jak uvádíte v diskuzi, vyhodnotila jako správnou.
Jana Šenbergerová
Vítězům blahopřeji a modelkám přeji úspěch. :-)
Libuše Křapová
Páne jo, tak teď sem na i60 moc nechodím, nějak se mi schumelilo, že nemám moc času. A dnes večer kliknu a první, co vidím, svoje jméno. Děkuji za výhru a děkuji všem, co mi tu blahopřáli - je to zatím moje největší výhra v životě. Myslím tím hmotná, protože jinak mám kolem sebe spoustu zlatíček k nezaplacení :-) Pane Štorchu, dumali jsme nad správnou odpovědí s manželem, tipovali jsme nože. A všem modelkám 1.11. taky přeji, ať se jim to vše vydaří, je to zkušenost k nezaplacení, to nadšení, soudržnost, pocit vyjímečnosti (protože kolik žen v našem věku je modelkami?), prostě den D. Škoda, že mám taky Prahu z ruky, šla bych fandit osobně.
Eva Balúchová
Děvčata,tak ráda bych tam byla s váma,ráda bych vás všechny poznala a fandila novým modelkám. Bohužel to mám dost z ruky.Tak třeba jindy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.