Omluva čtenářům: opakujeme
soutěž o zahradní štěpkovač!

Omluva čtenářům: opakujeme
soutěž o zahradní štěpkovač!

27. 10. 2014
čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladka Steinová
Dobrý den, Líbo, upřímné blahopřání k výhře, jistě s manželem plně využijete!
Radovan Cakl
A paní Libuško, vůbec jsem Vás nechtěl dostat. Kdyby redakce zveřejnila správný výsledek, pan Štorch se neměl na co ptát, Vy jste neměla důvod odpovídat, já bych neměl co porovnávat a všichni bychom šťastně žili až...
Radovan Cakl
PS: Pro jistotu jsem si zkusil zobrazit svou odpověď, bohužel po večerním odhlášení, a označený čtvereček se mi už nezobrazil.
Radovan Cakl
"Jen pro pořádek" jsem si, před napsáním prvního diskuzního přispěvku, také pročetl rozdíl mezi drtičem a štěpkovačem Mountfield. V tomto případě není nic jednoduššího, než si znovu vyhledat zadání soutěže a vlastní odpověď na soutěžní otázku, zda jsem odpověděl možnost 1,2 nebo 3. A nakonec dole pod článkem je foto daného ŠTĚPKOVAČE s popiskem, jak tomu bylo už při vyhlášení soutěže. Nic víc, nic míň, apropó píši tak časně, protože nemůžu spát :-)
Zdeňka Vítková
Nevím, zda se původně soutěžilo o drtič nebo štěpkovač,ale záměna při nepozorném čtení byla možná.Snad v redakci vědí, jak lidé odpovídali -.Štěpkovač Powersilent 2800 - tichý štěpkovač s vysoce odolným řezným kotoučem a komfortním ovládáním s LED kontrolkami. --Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou pak využijete jako kvalitní mulč nebo ji vložíte spolu s dalším odpadem do kompostu. Naše stroje s noži ze speciální vysoce odolné oceli s přehledem zpracují větve o průměru až 4,5 cm.Pane Cakl, také by mne zajímala správná odpověď-jen pro pořádek .
Libuše Křapová
Pane Cakle, tak teď jste mne dostal. Nakonec si sama nejsem jistá, co jsem vlastně nakonec označila.
Radovan Cakl
Paní Libuše, také Vám gratuluji k výhře. Jen mne zarazila poznámka p. Štorcha, jaká že je správná odpověď. Vy jste tipovala, jak uvádíte, nože (tedy 1. odpověď). Mountfield uvádí v popisu: "štěpkovač Powersilent 2800....a díky vysoce odolnému ozubenému kolu ....", (což je odpověď č. 3). Není to nic proti Vám, o výhru mi nejde, štěpkovač máme. Jen by mne, a možná i někoho dalšího zajímalo, proč redakce chybnou odpověď, jak uvádíte v diskuzi, vyhodnotila jako správnou.
Jana Šenbergerová
Vítězům blahopřeji a modelkám přeji úspěch. :-)
Libuše Křapová
Páne jo, tak teď sem na i60 moc nechodím, nějak se mi schumelilo, že nemám moc času. A dnes večer kliknu a první, co vidím, svoje jméno. Děkuji za výhru a děkuji všem, co mi tu blahopřáli - je to zatím moje největší výhra v životě. Myslím tím hmotná, protože jinak mám kolem sebe spoustu zlatíček k nezaplacení :-) Pane Štorchu, dumali jsme nad správnou odpovědí s manželem, tipovali jsme nože. A všem modelkám 1.11. taky přeji, ať se jim to vše vydaří, je to zkušenost k nezaplacení, to nadšení, soudržnost, pocit vyjímečnosti (protože kolik žen v našem věku je modelkami?), prostě den D. Škoda, že mám taky Prahu z ruky, šla bych fandit osobně.
Eva Balúchová
Děvčata,tak ráda bych tam byla s váma,ráda bych vás všechny poznala a fandila novým modelkám. Bohužel to mám dost z ruky.Tak třeba jindy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...