Omluva čtenářům: opakujeme
soutěž o zahradní štěpkovač!
27. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladka Steinová
27.10.2014 08:06
Dobrý den, Líbo, upřímné blahopřání k výhře, jistě s manželem plně využijete!
Radovan Cakl
27.10.2014 07:49
A paní Libuško, vůbec jsem Vás nechtěl dostat. Kdyby redakce zveřejnila správný výsledek, pan Štorch se neměl na co ptát, Vy jste neměla důvod odpovídat, já bych neměl co porovnávat a všichni bychom šťastně žili až...
Radovan Cakl
27.10.2014 06:49
PS: Pro jistotu jsem si zkusil zobrazit svou odpověď, bohužel po večerním odhlášení, a označený čtvereček se mi už nezobrazil.
Radovan Cakl
27.10.2014 05:48
"Jen pro pořádek" jsem si, před napsáním prvního diskuzního přispěvku, také pročetl rozdíl mezi drtičem a štěpkovačem Mountfield. V tomto případě není nic jednoduššího, než si znovu vyhledat zadání soutěže a vlastní odpověď na soutěžní otázku, zda jsem odpověděl možnost 1,2 nebo 3. A nakonec dole pod článkem je foto daného ŠTĚPKOVAČE s popiskem, jak tomu bylo už při vyhlášení soutěže. Nic víc, nic míň, apropó píši tak časně, protože nemůžu spát :-)
Zdeňka Vítková
27.10.2014 01:46
Nevím, zda se původně soutěžilo o drtič nebo štěpkovač,ale záměna při nepozorném čtení byla možná.Snad v redakci vědí, jak lidé odpovídali -.Štěpkovač Powersilent 2800 - tichý štěpkovač s vysoce odolným řezným kotoučem a komfortním ovládáním s LED kontrolkami. --Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou pak využijete jako kvalitní mulč nebo ji vložíte spolu s dalším odpadem do kompostu. Naše stroje s noži ze speciální vysoce odolné oceli s přehledem zpracují větve o průměru až 4,5 cm.Pane Cakl, také by mne zajímala správná odpověď-jen pro pořádek .
Libuše Křapová
27.10.2014 01:13
Pane Cakle, tak teď jste mne dostal. Nakonec si sama nejsem jistá, co jsem vlastně nakonec označila.
Radovan Cakl
26.10.2014 23:34
Paní Libuše, také Vám gratuluji k výhře. Jen mne zarazila poznámka p. Štorcha, jaká že je správná odpověď. Vy jste tipovala, jak uvádíte, nože (tedy 1. odpověď). Mountfield uvádí v popisu: "štěpkovač Powersilent 2800....a díky vysoce odolnému ozubenému kolu ....", (což je odpověď č. 3). Není to nic proti Vám, o výhru mi nejde, štěpkovač máme. Jen by mne, a možná i někoho dalšího zajímalo, proč redakce chybnou odpověď, jak uvádíte v diskuzi, vyhodnotila jako správnou.
Libuše Křapová
26.10.2014 21:29
Páne jo, tak teď sem na i60 moc nechodím, nějak se mi schumelilo, že nemám moc času. A dnes večer kliknu a první, co vidím, svoje jméno. Děkuji za výhru a děkuji všem, co mi tu blahopřáli - je to zatím moje největší výhra v životě. Myslím tím hmotná, protože jinak mám kolem sebe spoustu zlatíček k nezaplacení :-) Pane Štorchu, dumali jsme nad správnou odpovědí s manželem, tipovali jsme nože. A všem modelkám 1.11. taky přeji, ať se jim to vše vydaří, je to zkušenost k nezaplacení, to nadšení, soudržnost, pocit vyjímečnosti (protože kolik žen v našem věku je modelkami?), prostě den D. Škoda, že mám taky Prahu z ruky, šla bych fandit osobně.
Eva Balúchová
26.10.2014 21:09
Děvčata,tak ráda bych tam byla s váma,ráda bych vás všechny poznala a fandila novým modelkám.
Bohužel to mám dost z ruky.Tak třeba jindy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci