Chutná nezdravá výživa:
bůčková pomazánka

Chutná nezdravá výživa:
bůčková pomazánka

3. 11. 2014

Dobrý den, všude kolem čteme o zdravé výživě, co bychom jíst měli a co ne a já jsem se rozhodla vám poslat recept, který sice není "zdravý", ale za to chutný. A taky proto, že někdy ráda hřeším. Vy ne? Vy, kteří ne, tak jej prosím nečtěte a ti druzí, hřešte se mnou :))

Tak tedy budete potřebovat:
1 kg bůčku
sůl, pepř, kmín 
cilbuli  
hořčici

Bůček osolte, okmínujte, přidejte dle chuti pepř. Upečte. Pak upečené maso rozemelte, přidejte cibuli (syrovou), hořčici. Namažte na chleba. 

Dobrou chuť! 

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Evi, já mám podobné rčení,: " Ze všech sladkostí mám nejraději na prkýnku nakrájenou čabajku"
Eva Balúchová
Vždycky jsem říkala,že bůček je můj nejoblíbenější zákusek.:-)Teplý nemusím,za studena vařený,pečený s okurkou,hořčicí,,pivem. Teď už jenom občas jelikož jsem kvůli kloubům potřebovala zhodit nějaké kilo,ale vzpomínky na bůček jsou krásné.
Jana Slavíková
Já bych ho nemlela, za tepla bych krájela silnější plátky, za studena tenčí a pekáč bych vytřela čerstvým chlebem.... prostě pohádka :-))
Hana Rypáčková
Evo, hned jsem na tebe myslela! Do lednice jsem taky nahlédla, ale my s pěti dietami tam fakt nic nemáme.Souhlasím s Marií, takto ho dělával tatínek a ač jinak nevařil, toto zvládal dokonale.
Eva Mužíková
Michaelo, co mi to děláte. Miluji bůček ve všech podobách, v této době mám však v ledničce jen několik jogurtů, olejovky, sýr a pět vajec ... Ten způsob který popisuje Soňa je také mňamka, dokážu u prkýnka sedět, dokud není prázdné... MŇAM
Soňa Prachfeldová
Ale jednou za čas neublíží, mám ráda též uvařený, pak očesnekovat, ostrou papriku červ. , zabalit do alobalu, pak jen na tenko krájet okurčičku , moc nám chutná.
Marie Novotná
Pro mě nemusí být umletý,čerstvý nebo nastudeno.A když umletý tak ještě přidám kousek jater a zavařím do skleniček.Mňam.Uvařený a následně obalený v grilovacím koření se sladkou paprikou,studený nakrájený k pivečku při odpoledním posezení,tak dobrou chuť.
Hana Šorejsová
Též hřeším, a obzvláště v těchto měsících mám ráda, jedli to mí prarodiče i mí rodiče, jíme to i my. Chybí tam jen sklenka pivínka , ta nesmí chybět.
Hana Rypáčková
Nehřeším takto, ale přečetla jsem si to a je to jistě dobré.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...