Moje výzva: Zeman z Hradu!

Moje výzva: Zeman z Hradu!

4. 11. 2014

Jste také zděšeni z chování a veřejného vystupování našeho prezidenta Miloše Zemana? Souhlasíte s jeho výroky a činy za dobu jeho úřadování na Hradě? Já tedy rozhodně ne, já se za jeho chování stydím.

Že bude Miloš Zeman nejhorším prezidentem po roce 1989, jsem tušil už v době volební kampaně, v níž záměrně použil řadu nepravd i vědomých lží a urážel své soupeře. Dávno nešlo o jeho pověstné bonmoty, které mi přišly před deseti patnácti lety docela vtipné a trefné.

Jenže z Miloše Zemana se stal za poslední léta pobytu na jeho chalupě sebestředný a hulvátský jezevec, který dělá ostudu naší republice.

Copak si může prezident jakékoliv země dovolit to, co si dovoluje Miloš Zeman?

Nechci prezidenta, který:

- používá ve veřejnoprávním médiu ta nejsprostší slova (nebo jsou snad slova jako "zkurvit a kunda" běžným slovníkem občanů České republiky?)
- oceňuje nejvyššími státními vyznamenáními „umělce“, jež mu posloužili ve volební kampani
- nechává si posluhovat od českých oligarchů (ale ruské oligarchy by nejraději pozavíral jako Putin)
- nepřímo schvaluje porušování lidských práv v Číně
- obklopuje se podivnými spolupracovníky, kteří ani nesplňují bezpečnostní prověrku
- je závislý na jeho pověstných virózách, jež mu podlamují nohy a svazují jazyk

Stydím se za takového prezidenta. Bohužel, jako občan České republiky nemohu svého prezidenta odvolat. A tak jen mohu prohlásit, že Miloš Zeman není mým prezidentem!

A jako jsme před 25 lety volali Havel na Hrad, nyní voĺám: Zeman z Hradu! Kdo se přidá?

 

Tento příspěvek vyjadřuje osobní názor autora - pozn. redakce

Můj příběh politika
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomír Jurajda
Miloš Zeman byl zvolen prezidentem přímou volbou občanů a s tím žádný jeho oponent nic nenadělá. Pan Pokorný bude mít možnost vyjádřit svůj postoj v příštích volbách. Člověk se může stydět pouze za své chyby nebo špatné skutky a ne naříkat, jak se stydí za slova a činy někoho jiného. Osobně s některými výroky Miloše Zemana také nesouhlasím, ale přesto ho hodnotím jako nejlepšího a nejschopnějšího polistopadového prezidenta. Předpokládám, že pokud bude znovu kandidovat, obdrží ve volbách podstatně více hlasů než minule.. Bez ohledu na to, že duševní chudáci jako pan Pokorný budou jeho voliče opět označovat za "lůzu".
Zdenka Jírová
Děkuji Vám, paní Doušková, že jste se veřejně přidala na stranu pana prezidenta. Je nás dost, vlastně většina, která ho zvolila, ale málokdo to veřejně projeví, protože po "masáži" sdělovacích prostředků si připadá jako malomocný. Kdo ale stojí za našimi médii? Ani jeden televizní kanál není v českých rukách. To ale málokdo ví, pro mnohé je hlas médií hlasem pravdy, ale nevědí, jak škaredě se mýlí.
Zdenka Jírová
Sdílí naprosto odlišný názor než Vy. Je pravda, že je pan prezident Zeman lidovějšího ražení a nazývá věci pravými jmény, ale také něco pro republiku dělá na rozdíl od nažehlených panáků, kteří amnestují zločince nebo svou pracovní dobu prospí v parlamentu. Také jste se veřejně ohradil , když Klaus amnestoval zloděje republiky nebo také souhlasíte s s vlnou islámu do Čech a omlouváte to internacionální tolerancí?
Jiří Libánský
Jako reakce na Hovory z Lán vznikla i píseň https://www.youtube.com/watch?v=O9k1Kr3EQXE
Jiří Libánský
Stydím se za takového prezidenta stejně, jako ostatní. Stejně jako dnes už asi i většina těch, kteří ho volili. Udělal jsem si názor na jeho charakter a morální (spíše amorální) vlastnosti v dobách, kdy jsem pracoval pro ČSSD. Ten jeho slovník je to nejmenší, co mi vadí. Když bude petice na jeho odvolání, podepíšu ji bez váhání. Chtěl bych jako čelního představitele naší země člověka, který ctí alespoň základní mravní hodnoty!!!!!
Karel Pokorný
Dobrý večer, těší mě, že na mou výzvu reagovalo tolik lidí a jsem osobně rád, že převažují stejné názory, jako mám já. Nechápu, jak se někomu může chování pana Zemana líbit, obávám se, že těmto lidem se lépe žilo v komunismu, ale to už je jejich věc. Přátelé, kdož máte stejný názor jako já, nepolevujte, choďte k volbám a volte s rozumem. V příštích prezidentských volbách již snad zvolíme prezidenta, za kterého se nebudeme muset stydět!
Zdeněk Horenský
Vážení! Není zde třeba pořád dokola se zaobírat "kýmsi" hulvátským a přemoudřelým z prognostického ústavu ČSSR. Je smutné, že všichni slušní zde, včetně významnějších emigrantů ochotných a odhodlaných pomoci - těch se obávali nejvíce a sprostě je odvrhli, po listopadu 1989 z veřejného života postupně vycouvali a společnost ovládli gauneři Stb, KSČ, vexláci, i zloději různých stranickým příslušností a jiní všehoschopní podporovaní právě odborníky ze socialistického prognostického ústavu, údajně jediní ekonomičtí odborníci té doby, jak nedávno prohlásil i Milouš Jakeš v Reflexu. Je však naprosto nepochopitelné, že lidé se v průběhu dlouhých polistopadových let nepoučili a volili a volí furt ty stejné. Zeman-Klaus, Klaus-Zeman atd., neuvěřitelné. Snad jen ti mladší už příště....
Milada Salajková
Paní Blaškovičová, pro vulgární výrazy má každý svou výmluvu. Vy nadsázku, prezident překlad. Jsem, v případě těchto výroků, s prezidentem Zemanem zajedno.
VANDA Blaškovič
Pane Hradecký, voliči co volili Zemana nejsou určitě hlupáci ! To ne ! Ale cítí alespoň trochu zodpovědnost za to k čemu svou volbou přispěli? Nyní se bavíme o vulgarismech presidenta. Vy se Zemanem v tomto směru souhlasíte?
VANDA Blaškovič
Opět s Vámi souhlasím paní Nováková. Ale hlavně, hlavně se tak nesmí prezentovat náš prezident. To dává podporu té 4.cenové skupině - a to opravdu nemá budoucnost. Jsem z toho také rozladěná a otrávená - proto na to upozorňuji. A za sebe opět říkám, že tyto vulgarismy byly použity záměrně, nijak mne netěší a nadále je nehodlám již nikdy použít...přeji hezký den.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...