Martin Janků

Martin Janků

Aktivní důchodce, který si chce život ještě užívat, dokud to jde. Pravidelně pracuji v kanceláři a provozuji moji živnost. Kanceláře také zařizuji a dodávám kancelářský nábytek, který můžete najít mimo jiné na eshopu v-nabytek.cz

Se ženou pravidelně cestujeme a poznáváme jak ČR, Evropu, tak i svět, i když poslední dobou už zůstáváme většinou u nás, nebo vyrážíme na cesty po okolních státech.

Nově také píšu články do mého blogu o nábytku a snažím se ostatní inspirovat a radit, jak zařídit, popř. vylepšit své bydlení. 

Můžete u mě najít například článek na téma jak si zařídit kancelář, nebo jak vybrat správně nábytek do kanceláře.

Zajímám se také o feng shui, které dokáže výrazně ovlivnit práci i osobní život. Chtěl bych Vám shrnout pár postřehů pro správné zařízení kanceláře dle této metody:

Umístění stolu: Umístěte svůj pracovní stůl tak, aby měl výhled na dveře. To vám umožní mít kontrolu nad vstupem do místnosti a posiluje vaše pocitové zabezpečení.

Minimalizujte nepořádek: Nepořádek a zbytečné věci v kanceláři mohou blokovat energii. Udržujte svůj pracovní prostor co nejčistší a nejorganizovanější.

Přirozené světlo: Pokud je to možné, umístěte svou kancelář tak, aby měla co nejvíce přirozeného světla. Světlo přináší pozitivní energii a zlepšuje náladu.

Použijte rostliny: Rostliny přinášejí do kanceláře živou energii a zlepšují kvalitu vzduchu. Vyberte si rostliny s kulatými listy, které symbolizují prosperitu.

Barvy: Použijte barvy, které vám přinášejí pohodu. Modrá a zelená jsou spojovány s klidem a kreativitou, zatímco červená a oranžová podporují energii a vášnivost.

Uspořádání: Vytvořte si příjemné pracovní prostředí tím, že umístíte důležité věci na dosah ruky. Uspořádání kancelářských potřeb a dokumentů vám ušetří čas a zlepší vaši efektivitu.

Odbourání zbytečného: Zbavte se nepotřebných věcí, které v kanceláři nepotřebujete. Méně je někdy více, a jednoduchost podporuje tok energie.

Inspirace: Umístěte inspirující obrázky, citáty nebo věci, které vám připomínají vaše cíle a motivují vás k práci.

Zvuk a vůně: Relaxační hudba a vůně, jako je levandule nebo eukalyptus, mohou zlepšit atmosféru v kanceláři a pomoci uvolnit stres.

Pravidelný úklid: Udržujte svou kancelář v čistotě a pravidelně ji větrejte. Čistý a čerstvý prostor podporuje pohodu a koncentraci.

Obec: Karlovy Vary

Články

Fotogalerie

Zájmy

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...