Chat na téma Recepty

Karel Boháček 16.2.2019 08:00
I já ho koupil a byl mile překvapen. Pak jsem to vyzkoušel od dcery a byl to rozdíl, to se nedalo.
Dana Puchalská 15.2.2019 11:33
V Německu prodávají speciální mléko pro těhotné a kojící ženy. Jednou jsme ho tam omylem koupili a lituji, že jsme ho nevzali větší množství. Něco tak dobrého jsem dlouho nepila. Fakt. Takže kdo máte možnost tam nakupovat - - - NEVÁHEJTE!
Karel Boháček 15.2.2019 10:56
V Německu se lamí mléko prodává a je tu dost i lamích farem. Stejně nejlepší je kobylí - to Vám nikdo ale nedá. Já prostě zkusím kozí - to je asi tak nejblíž, je taky nejzdravější. U nás máme kozičky kterým mlíčko nesmrdí .
Dana Puchalská 14.2.2019 09:42
Karle lamu ani jaka těžko u nás podojíme. :-) :-) :-) Postačí dobré plnotučné mléko. Můj bývalý šéf ho k léčení úspěšně používal.
Karel Boháček 14.2.2019 08:23
Jen je tady otázka jejich mléka, oni totiž mají jačí nebo lamí mléko. Do mléka si dávají i máslo. Teď babo raď - aby to bylo originál, neboť v tom může být jádro pudla !
Hana Čadová 13.2.2019 21:25
Dano P. asi Tibetský lék udělám, ale horší bude zapamatovat kapání.
Jana Kollinová 13.2.2019 18:18
Dano P. moc děkuji za doporučení Tibetských kapek. Věnovala jsi napsání užívání hodně energie. Moc děkuji, dohledám na netu. :-)
Alena Vávrová 13.2.2019 15:37
Dano, díky. Taky jsem zjistila, že jsem o tom již někde četla, ale ještě nevyzkoušela.
Dana Puchalská 13.2.2019 12:33
Tak jsem ten recept konečně stvořila a dala ke zveřejnění. Jestli tedy Karle chceš (všichni si tykáme, ne?) podívej se na můj profil. Byla to fuška. Ano je to složitější dávkování, ale účinnost je 100 % zaručena.
Karel Boháček 13.2.2019 11:04
Tak Tibetské kapky znám i jejich složité dávkování, ale klidně je Dano pro ostatní zveřejněte - mají co do sebe a opravdu jsou dobré.
Dana Puchalská 13.2.2019 10:58
Tibetský lék mi nejde zkopírovat,protože mi zmizel program(nevím proč) co umí tabulky. Tak jsem se rozhodla že o něm napíšu článek. Jinak bych byla pro všechny tady za "slibotechnu" a to fakt není můj šálek čaje.
Karel Boháček 12.2.2019 18:24
Pokud máte špatný cholesterol existují desítky bylinek, které jistě pomůžou, ale i mohou i odbourat zdravý cholesterol. Usazování cholesterolu je víceméně zapřičiněno přejídáním a nezdravou stravou, takže jezme střídmě ,rozumně a zdravě. Často jsem slyšel, že člověk si dal klobásku a měl zvýšený cholesterol, za 3 dny ho zase měl v normálu pokud jedl zdravě. U každého člověka je to jiné - někdo se cpe sádlem a máslem a zvýšený cholesterol nemá. Hodně závisí na stavu jater.
Dana Puchalská 12.2.2019 18:15
Ten recept jsem sesmolila, ale počítač se asi zbláznil a vylezl mi z toho úplný nesmysl.. Ach jo, zítra udělám druhý pokus.
Dana Puchalská 12.2.2019 13:51
Děvčata, budu hledat. Určitě, ono toho je u mne v knihovně dost. :-) :-) :-)
Alena Vávrová 12.2.2019 13:17
Také se ráda poučím a děkuji, Dano.
Jana Kollinová 12.2.2019 12:35
Dano, nemáš ve svých kouzelných lektvarech i nějaký na účinné snížení cholesterolu? Zatím odmítám lékařem nabízené léky. Díky za radu.
Dana Puchalská 12.2.2019 12:14
Ano Zuzano. Není problém. Jsem ráda když mohu někomu pomocí. Je to lék na srdce, cukrovku i cévy. Manžel tím pomohl vyléčit jeden manželský pár. Dřív nosili domů tašky léků a po téhle léčbě jim oběma problémy skončily a brali těch léků pak minimum. Uvažovala jsem, že bych to dala jako článek, ale nechci zase zbytečně diskutovat a vést planou debatu o ničem( například s paní Halátovou) . Takže navečer se na to vrhnu.
Zuzana Pivcová 12.2.2019 11:33
Ráda bych se (ne pro sebe) také přihlásila o ten recept, Dano, prosím.
Dana Puchalská 12.2.2019 11:21
Karle jedná se o cca 3000 let starý lék z Tibetu. Udělám z toho tabulku, tu zkopíruji a dám si ji na svůj profil, kde to bude veřejně přístupné všem íčkařům. Je to na dlouhou dobu při psaní a teď jedeme konečně pro nabourané auto. Dostanu se k tomu nejdřív navečer. Jak se praví v jednom českém filmu... vydrž Prt'ka, vydrž.. :-) :-)
Karel Boháček 12.2.2019 08:00
Sem s ním do placu. Nejsem cukrovkář, ale do mého lexikonu se bude velmi hodit. Díky za všechny. Ten vývar moc nic, česnečka z brambor víc pomohla a víc chutná. Pozor na syrový česnek a cibuli. Větší množství vím postupně umrtví vrchní uzávěr žaludku a budete mít velmi dobré podmínky k chronickému refluxu jícnu.