Foto

Elton John zažaloval
tři francouzská média

15. 8. 2015

Známý britský zpěvák Elton John se rozhodl pohnat před soud tři francouzská bulvární média, protože "nerespektují jeho právo na soukromí". Důvodem je, že vypustila "nepodložené fámy" o jeho zdraví a o jeho životním partnerovi, napsala agentura AFP s odvoláním na sdělení Johnova právníka. 

„Sir Elton John a David Furnish, jejichž jsem advokátem, pověřili mou kancelář, aby soudní cestou řešila porušení práva na respektování soukromého života, kterého se dopustily Closermag.fr, TéléStar.fr a VSD tím, že vypustily nepodložené fámy o jejich zdraví,“ uvedl v prohlášení advokát Vincent Tolédano. Předvolání bude vydáno v pondělí soudem v Nanterre u Paříže. 

Britský zpěvák a skladatel a jeho manžel "už nebudou více tolerovat porušování svého soukromí a využívání své známosti a svých fotografií ke komerčním účelům ve Francii", dodal Tolédano. 

Server Closermag.fr minulý týden přišel se zprávou, že Elton John byl 29. července v Monaku hospitalizován po propité noci. V nemocnici prý strávil týden. Umělec se svým partnerem tráví letošní léto na Azurovém pobřeží.

hudební legendy Velká Británie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...