Můj seniorský život: soutěž plná optimismu skončila! Ceny získávají...
Ilustrační foto: ingimage.com

Můj seniorský život: soutěž plná optimismu skončila! Ceny získávají...

14. 2. 2016

Žádné truchlení či nostalgické vzpomínky, ale příběhy plné radosti, štěstí, nadějí a plánů. Takové byly příspěvky v soutěži na téma "Můj seniorský život". I tato právě ukončená soutěž ukázala, kdo jsou čtenáři magazínu i60 - lidé aktivní a havně pozitivní!

Těžko bychom z více než čtyřicítky příběhů vybírali vítěze, a tak jsme rádi, že to za nás v redakci udělal losovací program a ten rozhodl takto: cenu, kterou jsou krémy značky RYOR, obdrží paní Hana Rypáčková za příspěvěk Ve dvou se to lépe táhne. Paní Helena Hejduková za příběh Mé odložené bábrlinky a paní Jaroslava Ševčíková za příspěvek Dá se někde sehnat motorové koště? obdrží krémy značky AVON. Dámy, gratulujeme!

Přeci jen však chceme ocenit ještě jeden soutěžní příspěvek. Je to článek paní Alžběty Eberlové, která ve svých 91 letech diktovala text asistence seniorského domova, ve kterém bydlí. Příspěvek plný laskavých slov stojí za to si přečíst: Psáno na "koleni" v seniorském domě. Paní Eberlové posíláme malý dárek, sbírku básní "Šedesát odstínů lásky" a věříme, že se jí verše našich čtenářek budou líbit. Přejeme vám hodně zdraví!

 Zima Zdeněk Karlík

 

Naše další soutěže

Skončily také naše produktové soutěže o řadu pečující kosmetiky Douglas Beauty System a knihy společnosti Albatros Media - Manuál zralé ženy a Rodinná kuchařka Haliny Pawlovské. Kosmetiku pošleme těmto vylosovaným čtenářkám: Heleně Fruhbauerové a Marii Stiborové. Knihu Manuál zralé ženy zašleme Anně Jordákové a Jaroslavě Korpášové. Kuchařky pak doputují Jiřímu Hudečkovi a Petru Žižkovi.

Pokračují naše tradiční soutěže, a to vědomostní kvíz, v něž byla jako vítězka uplynulého týdne vylosována paní Zdena Hofmanová. Za pět fotografií v soutěži FOTO DNE pošleme výhru panu Zdeňku Karlíkovi. Všem oceněným gratulujeme! Nové produktové soutěže připravujeme.

 MF Dnes Mužíková

 

Naši senioři v Magazínu Dnes

A na závěr ještě jednou připomínáme krásný "úspěch" našich čtenářů, kteří se díky svým aktivitám a sympatiím dostali na stránky Magazínu Dnes. Na článek o tzv. singl seniorech se můžete podívat zde.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, soutěž na téma Můj seniorský život je sice za námi, ale ten váš skutečný seniorský život běží dál na plné obrátky, a tak budeme rádi, když nás o svých nových aktivitách budete informovat prostřednictvím vašich článků, příběhů, básní, fotografií a videí. 

Tahle země není jenom pro mladý! 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%