Můj seniorský život: soutěž plná optimismu skončila! Ceny získávají...
Ilustrační foto: ingimage.com

Můj seniorský život: soutěž plná optimismu skončila! Ceny získávají...

14. 2. 2016

Žádné truchlení či nostalgické vzpomínky, ale příběhy plné radosti, štěstí, nadějí a plánů. Takové byly příspěvky v soutěži na téma "Můj seniorský život". I tato právě ukončená soutěž ukázala, kdo jsou čtenáři magazínu i60 - lidé aktivní a havně pozitivní!

Těžko bychom z více než čtyřicítky příběhů vybírali vítěze, a tak jsme rádi, že to za nás v redakci udělal losovací program a ten rozhodl takto: cenu, kterou jsou krémy značky RYOR, obdrží paní Hana Rypáčková za příspěvěk Ve dvou se to lépe táhne. Paní Helena Hejduková za příběh Mé odložené bábrlinky a paní Jaroslava Ševčíková za příspěvek Dá se někde sehnat motorové koště? obdrží krémy značky AVON. Dámy, gratulujeme!

Přeci jen však chceme ocenit ještě jeden soutěžní příspěvek. Je to článek paní Alžběty Eberlové, která ve svých 91 letech diktovala text asistence seniorského domova, ve kterém bydlí. Příspěvek plný laskavých slov stojí za to si přečíst: Psáno na "koleni" v seniorském domě. Paní Eberlové posíláme malý dárek, sbírku básní "Šedesát odstínů lásky" a věříme, že se jí verše našich čtenářek budou líbit. Přejeme vám hodně zdraví!

 Zima Zdeněk Karlík

 

Naše další soutěže

Skončily také naše produktové soutěže o řadu pečující kosmetiky Douglas Beauty System a knihy společnosti Albatros Media - Manuál zralé ženy a Rodinná kuchařka Haliny Pawlovské. Kosmetiku pošleme těmto vylosovaným čtenářkám: Heleně Fruhbauerové a Marii Stiborové. Knihu Manuál zralé ženy zašleme Anně Jordákové a Jaroslavě Korpášové. Kuchařky pak doputují Jiřímu Hudečkovi a Petru Žižkovi.

Pokračují naše tradiční soutěže, a to vědomostní kvíz, v něž byla jako vítězka uplynulého týdne vylosována paní Zdena Hofmanová. Za pět fotografií v soutěži FOTO DNE pošleme výhru panu Zdeňku Karlíkovi. Všem oceněným gratulujeme! Nové produktové soutěže připravujeme.

 MF Dnes Mužíková

 

Naši senioři v Magazínu Dnes

A na závěr ještě jednou připomínáme krásný "úspěch" našich čtenářů, kteří se díky svým aktivitám a sympatiím dostali na stránky Magazínu Dnes. Na článek o tzv. singl seniorech se můžete podívat zde.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, soutěž na téma Můj seniorský život je sice za námi, ale ten váš skutečný seniorský život běží dál na plné obrátky, a tak budeme rádi, když nás o svých nových aktivitách budete informovat prostřednictvím vašich článků, příběhů, básní, fotografií a videí. 

Tahle země není jenom pro mladý! 

 

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Blahopřeji nejen vítězům, ale i ostatním autorům, kteří se soutěže zúčastnili.
VANDA Blaškovič
Losovací program je losovací program...gratuluji všem těm, kteří nezaváhali a napsali pár slov o sobě. Byla to hezká akce, která nám zase více přiblížila životní styl zúčastněných. Potvrdila, kolik různých lidí, tolik různých osudů. Děkuji.
Helena Hejduková
Ostatním výhercům gratuluji a mě to mile potěšilo, všechny příspěvky měly co říct, ukázaly zcela jasně, že seniorský život není o stáří a nudě a věk je jen v občance.
Jiří Hudeček
Já také gratuluji ostatním výhercům . Kuchařka se bude hodit, ale jak známo my muži vaříme experimentálně.
Naděžda Špásová
Gratulace všem výhercům.
Růžena Antlová
Gratulace patří nejen výhercům ale i všem kteří svůj seniorský život tak v hojném počtu napsali
Miroslava Jachimová
Všem výhercům ze srdce gratuluji.
Libor Farský
Připojuji se také s gratulací, ale hlavně s vyjádřením radosti nad tak vysokou účastí v této milé soutěži.
Lidmila Nejedlá
Hezké téma do soutěže. Líbí se mi otevřenost seniorů a díky za ni. Gratulace výhercům .
Elena Valeriánová
Gratuluji všem výhercům a děkuji redakci, že ocenila paní Eberlová. Krásné gesto.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.