Češi porazili Švédsko, v hokejové tipovačce již bodovalo 61 soutěžících
FOTO: ČT Stream - Radost českých trenérů po zápase se Švédy

Češi porazili Švédsko, v hokejové tipovačce již bodovalo 61 soutěžících

9. 5. 2016

Čeští hokejoví reprezentanti si připsali další skalp favorita. Po Rusku zdolali po skvělé hře také silné Švédsko a usadili se na čele tabulky skupiny A.

Zápas pro české hochy sice nezačal dobře, už v polovině první třetiny se Švédové ujali vedení díky gólu v přesilové hře a do konce třetiny ještě zvýšili po chybě v české obraně na 0:2. 

Jenže do druhé třetiny přišli Češi jako vyměnění. Zrychlili hru, lépe kombinovali, dostávali Švédy pod tlak a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří švédského gólmana překonat. A podařilo se to ve druhé třetině hned třikrát! Češi tak obrátili stav utkání a šli do šaten s jednogólovým náskokem.

Čeští reprezentanti nepolevili ani ve třetí třetině, od jejího začátku tlačili Švédy, kterým s přibývajícími minutami viditělně ubývaly síly. Přesto se jim podařilo několikrát zavařit před českou brankou, kterou však výtečně hájil gólman Pavel Francouz. A pokud jsme u jmen, skvěle zahrál také útočník Michal Birner, který vstřelil Švédům dva krásné góly a měl tak lví podíl na celkovém vítězství 4:2.

Pokračuje hokejová tipovačka

Vře to nejen na ledě, ale také na portále i60, kde pokračuje hokejová tipovačka, v níž získalo alespoň jeden bod již celkem 61 soutěžících. V čele průběžného pořadí jsou zatím dvě ženy - Miluše Hasenohrlová a Lenka Vorářová, které získaly 16, resp. 15 bodů. Jejich náskok však lze srovnat během jednoho dne, a proto neváhejte a zapojte se do tipování výsledků i vy.  Tipovačku najdete zde.

 

 

 

 

hokej
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...