Prázdninová reportáž: Stezka korunami stromů
FOTO: autorka

Prázdninová reportáž: Stezka korunami stromů

1. 8. 2016

Ráda jezdím na Šumavu a Lipno. Říká se mu jihočeské moře, hezky slunko opaluje, musí se vystihnout počasí.

Tentokrát jsme se vydali na Stezku korunami stromů. Všude shon a ruch, parkoviště se postupně zaplňovalo a u pokladen zjišťuji, že "Stezka" slaví 4. narozeniny. Můžete jet  na Kramolín lanovkou nebo busem a jsme u "Stezky", kde hraje kapela, pohybují se všude rodiny s dětmi, kočárky, cyklisté, vozíčkáři, psi. Představte si, před vstupem na "Stezku" můžete psa ponechat v boxu s vodou a on tu hodinku počká.

A hurá, jdeme!  Za hudby pokračujete, kde klauni na chůdách na Vás požadují podlézt pod nohama, jsou zde také různé výběžky, kde se odreagujete, odpočinete a kouknete dolu, nahoru, ach jó!  Fotím krajinu, ale začínají se mi líbit nebojácné děti, které pózují na vyřezávaných sochách, a tak si říkám, tady zůstanu. Ti odvážlivci jdou různými pohyblivými nástrahami a děti potom spouští toboganem dolů. Já jsem "Stezku nepokosila", i tak jsem byla ráda, že jsem prožila část pochodu.

Vracíme se na základnu a čekáme na vystoupení p.starosty a p. ředitele "Stezky". Podle slov p. starosty, takovou návštěvnost nečekali a ještě rozšiřují další vyžití. Přináší se asi 15 kilogramový dort a soutěží se o další vstupenky. Děti jásají, skotačí a já se jdu letně osvěžit šampáněm.

To Vám byl den, "jak vyšitý".

 

PRÁZDNINOVÁ REPOTÁŽ - Napište reportáž z výletu, dovolené, z vašeho města či obce. Autoři reportáží získají předplatné MF Dnes, anebo kvalitní LED svítilny. Pravidla soutěže najdete zde.  

cestování Soutěž - prázdninová reportáž
Hodnocení:
(4.6 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.