Po valašských chodníčkách
FOTO: autorka

Po valašských chodníčkách

19. 6. 2017

Sraz „íčkařů“ v Rožnově pod Radhoštěm předčil všechna naše očekávání příjemně prožitého víkendu. Původně jsem neměla v úmyslu cokoliv psát, ale po přečtení několika článků a prohlédnutí řady krásných fotografií jsem se rozhodla, že přidám pár střípků do mozaiky našeho vydařeného setkání. Jako vždy se fotografování ujal Pavel, na mně je komentář.
V pátek jsme v hotelu zapomněli fotoaparát, což nás moc mrzelo, když jsme se nakonec vypravili k Jurkovičově rozhledně. Naštěstí tam fotili jiní, takže jste ji mohli vidět i vy. Po celodenní aktivitě jsme byli tak uondaní, že jsme večer docela brzy zalehli.
V sobotu jsme si chtěli užít Rožnova lázeňského, ale organizátoři asi zapomněli objednat dobré počasí. Než jsme došli k náměstí, rozpršelo se a bylo po parádě. Znovu jsme se vypravili do ulic až odpoledne, když jsme uschli. Na náměstí zrovna končil program Rožnovského festivalu vína, tak jsme si dali skleničku Pálavy od vinaře Michny z Čejkovic a zašli do Dřevěného městečka. Bylo tam docela pusto, déšť dopoledne rozehnal všechny stánkaře. Zašli jsme do kavárničky a tam se k nám přifařilo pár íčkařů, se kterými jsme poseděli u kafe a zákusku. Konečně bylo veselo.
Když jsme na zpáteční cestě procházeli parkem, ještě to tam trochu žilo, ale i tato pohoda byla přerušena prudkým deštěm, ale to už jsme byli pod střechou hotelu.
Po večeři jsme málem zmeškali bowling, ale nakonec jsme ho hráli o hodinu déle, než jsme měli původně v úmyslu, a myslím, že dobře se bavili i přihlížející, jak to zachytila na svých fotografiích Zdenka Žichovská.

Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%