Poděkování čtenářům aneb Jaký byl rok 2019 s Íčkem
Beseda pro čtenáře Íčka se Zlatou Adamovskou

Poděkování čtenářům aneb Jaký byl rok 2019 s Íčkem

31. 12. 2019

Konec roku 2019 se nezadržitelně blíží, proto dovolte, abychom se krátce ohlédli za tím, co se letos událo na portále i60. Nejdříve ale rozdáme ceny za poslední soutěže letošního roku.

Poslední soutěží letošního roku byla soutěž s názvem "Můj nejsilnější zážitek s portálem i60". Ačkoliv se této soutěže nezúčastnilo tolik čtenářů, jako to bylo u jiných soutěží, příspěvky, které soutěžící vyslali do soutěže, určitě stály za přečtení. Nebudeme vás tentokrát dlouho napínat, ze soutěžních článků jsme vybrali jako vítězné tyto:

Helena Červenková: Síla íčka
 
Připojujeme také vítěze posledního letošního vědomostního kvízu. Tím se stala paní Jitka Chodorová. Všem oceněným gratulujeme!
 

Jaký byl rok 2019 na portále i60?

Stejně jako v uplynulých letech, i letos jsme se snažili připravovat čtenářům každodenní porci čtení a zábavy. Uspořádali jsme celou řadu soutěží - sportovní tipovačky, literární soutěže, fotosoutěže, denně stovky lidí odpovídaly na otázky ve vědomostním kvízu, každý týden jsme rozdávali našim čtenářům nejrůznější ceny. Rozšířili jsme řady našich externích redaktorů, kteří pro vás připravovali články na společenská témata, nejrůznější rady z oblasti důchodů, cestopisy, tipy pro zahrádkáře i vášnivé kuchaře.

Kromě článků jsme v průběhu roku připravili pro naše čtenáře celou řadu akcí a projektů - byly to jednak besedy se zajímavými lidmi, již tradicí se staly naše módní přehlídky, lidé mohli zaznamenávat své výlety v rámci projektu Do stovky, "psavcům" jsme umožnili zakládat vlastní blogy, lidem, co se rádi sdružují, ale i nejrůznějším seniorským klubům, jsme nabídli možnost zakládat jednoduché webové stránky. Sto let naší republiky jsme společně "oslavili" projektem "Příběhy naší republiky" a na závěr roku jsme spustili nový zajímavý projekt - elektronickou kroniku s názvem Pamětnice.  Zkrátka, aktivit bylo po celý rok dost a dost. Ale to není vše.

Portál i60 se rozrostl o nové příznivce, nové přispěvovatele, o desítky zajímavých příspěvků a stovky nádherných fotografií. Především díky vám - aktivním čtenářům - udělal náš internetový magazín na české mediální scéně pořádný „zářez“. Těšíme se na každý váš nový článek, tipy na výlety, snímky z vašich procházek či dovolených, na vaše postřehy a nápady. A především máme radost z toho, kolik společných akcí a setkání jste prostřednictvím našeho portálu sami zorganizovali a uskutečnili.

Tento náš redakční článek je proto především poděkováním za vaše aktivity na portále i60. A tak kromě výherců našich posledních soutěží obdrží od nás malé dárky i řada našich věrných aktivních čtenářů a spolupracovníků.

A děkovačka nekončí…

Stejně jako v loňském roce i letos udělujeme cenu „Nováček roku“, kterou oceňujeme nově registrované čtenáře a jejich aktivity na portále i60. Letos se jím stává pan Jan Zelenka.

Další cenou je kategorie "Íčkař roku“, kterou jsme se rozhodli obdarovat nejaktivnější čtenářku/čtenáře. Vítězkou této kategorie vyhlašujeme paní Alenu Tollarovou, která se aktivně zúčastnila všech literárních soutěží i všech fotosoutěží a hlavně po celý rok nabízela čtenářům zajímavé tipy na výlety a připravovala ze svých cest desítky reportáží.

Čtenářským "Počinem roku" pak byly podle rozhodnutí redakce vtipné příběhy paní Heleny Červenkové z přípravy vlastní veselky - "Blog novomanželky". 

Velké poděkování patří i organizátorům společných akcí a setkání, které se v průběhu roku uskutečnily na různých místech České republiky v čele s akcí v Kořenově, kterou zajišťovala paní Jindra Hubačová. Děkujeme paní Zdeňce Žichovské za zajištění výstavy fotografií v Jeseníku, rovněž paní Elen Zajíčkové a paní Haně Lancové za organizaci módních přehlídek v Praze a ve Zlíně, díky patří Karlovi Hyndrákovi za pomoc při vytipování hotelů do rubriky Cestování. Poděkování posíláme také kolegům z Redakční rady Ivaně Kosťunové, Aleně Tollarové a Oldřichu Čepelkovi a rovněž programátorům Liborovi Neumannovi a jeho kolegům.

A hlavně, díky všem čtenářům za to, že na portál i60 pravidelně chodí, za to, že jej pomáhají tvořit, a také za to, že klikají na reklamní bannery, díky kterým můžeme náš portál provozovat.

A co vás čeká v příštím roce? Bude toho zase dost. Určitě už nyní začněte pořizovat zimní snímky, protože opět budou fotosoutěže, připravujeme další novinky - projekty a nové soutěže tak, aby se na portál i60 měli jeho čtenáři pořád chuť vracet.

A teď už zbývá poslední věc, a tím je přání do nového roku.

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům, aby byl rok 2020 plný radosti, pohody, optimismu a hlavně zdraví. Žijeme v nádherné zemi a v krásné době, proto si nekažme náladu občasným handrkováním politiků, sousedovic hloupostí či občasnou blbou náladou partnera či přítele... Udělejme si každý den aspoň malou radost, ze kterých tak postupně poskládáme mozaiku radostného roku 2020!

Tak tedy na zdraví! 

Za redakci portálu i60
Zuzana Pivcová a Jan Raška

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.9 b. / 39 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%