Na chatu s Helenou Sukovou - dnes od 14.00 hodin
FOTO: stream České televize

Na chatu s Helenou Sukovou - dnes od 14.00 hodin

7. 4. 2020

Jedna z nejúspěšnějších českých tenistek  a nyní psycholožka Helena Suková bude dalším hostem naší on-line besedy "Na chatu s...". Povídat si s ní budete moci dnes od 14 hodin.

Helena Suková pochází z tenisové rodiny. Její maminka Věra postoupila do finále Wimbledonu, otec Cyril byl úspěšným hráčem i tenisovým funkcionářem. Helena je držitelkou čtrnácti  grandslamových titulů, z toho devíti v ženské čtyřhře a pěti ve smíšené čtyřhře, čtyřnásobná finalistka dvouhry na grandslamových turnajích, vítězkou Turnaje mistryň ve čtyřhře a finalistka z dvouhry. Na okruhu WTA získala deset titulů ve dvouhře a šedesát devět ve čtyřhře a byla světovou jedničkou ve čtyřhře. Hrála útočný styl tenisu s tvrdým podáním a kvalitními voleji.

PhDr. Helena Suková v roce 2010 absolvovala magisterský obor psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Nyní pracuje jako psycholožka v Centru duševní pohody Modrá laguna Jana Cimického.

 

Otázky pro paní Helenu Sukovou posílejte na adresu chat@i60.cz, ptát se můžete i přímo na chatu ve středu 8. dubna od 14.00 hodin.

Na chatu s...
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.