Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech
FOTO: Ingimage

Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech

3. 5. 2021

Už dávno neplatí, že s batohem se chodí je na turistické výšlapy. Batůžky se staly běžnou součástí našich životů a nosí se do práce, na procházky po městě, ke kalhotám i k šatům.

Letní kytičkované šaty, džínová bundička, pohodlné boty a na zádech ladící batůžek. To je oblečení, které sluší dvacetiletým ženám stejně jako šedesátiletým.

Batohy se nyní vyrábějí z nejrůznějších materiálů, různých tvarů a mnohé jsou tak elegantní, že je nosí i perfektně oblečené byznysmenky ke kostýmkům. Hlavní výhoda batohů je totiž jasná: když se do nich dá něco těžšího, neničí záda tak, jako objemná taška na rameni.

Batůžky se nyní dají sehnat zlaté, stříbrné, zdobené kamínky, veselé plátěné v nejrůznějších barvách s nejrůznějšími potisky, kvalitní kožené i elegantní minimalistická designérská díla. Zkrátka, ženy si batohy oblíbily, a tak se nyní objevují v nabídce mnoha módních tvůrců, obchodů i úplně obyčejných řetězců s levnou módou. A to je dobře, protože si tak každá žena může vybrat přesně takový batůžek, jaký odpovídá jejímu životnímu stylu.

Tady je malá inspirace dokazující, že pod pojmem batoh si není třeba představovat krosnu, se kterou se leze na Gerlachovský štít.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.