Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech
FOTO: Ingimage

Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech

3. 5. 2021

Už dávno neplatí, že s batohem se chodí je na turistické výšlapy. Batůžky se staly běžnou součástí našich životů a nosí se do práce, na procházky po městě, ke kalhotám i k šatům.

Letní kytičkované šaty, džínová bundička, pohodlné boty a na zádech ladící batůžek. To je oblečení, které sluší dvacetiletým ženám stejně jako šedesátiletým.

Batohy se nyní vyrábějí z nejrůznějších materiálů, různých tvarů a mnohé jsou tak elegantní, že je nosí i perfektně oblečené byznysmenky ke kostýmkům. Hlavní výhoda batohů je totiž jasná: když se do nich dá něco těžšího, neničí záda tak, jako objemná taška na rameni.

Batůžky se nyní dají sehnat zlaté, stříbrné, zdobené kamínky, veselé plátěné v nejrůznějších barvách s nejrůznějšími potisky, kvalitní kožené i elegantní minimalistická designérská díla. Zkrátka, ženy si batohy oblíbily, a tak se nyní objevují v nabídce mnoha módních tvůrců, obchodů i úplně obyčejných řetězců s levnou módou. A to je dobře, protože si tak každá žena může vybrat přesně takový batůžek, jaký odpovídá jejímu životnímu stylu.

Tady je malá inspirace dokazující, že pod pojmem batoh si není třeba představovat krosnu, se kterou se leze na Gerlachovský štít.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
V poslední době mi už dost vadí těžké nákupy v tašce v jedné ruce, tak jsem si také zvykla na batůžek, nosím ho na nákup kromě kabelky, je látkový s kroucenými šňůrami a je na něm ještěrka. Nedávno mě na zastávce autobusu oslovila paní a pochválila ho. :-D
Marie Ženatová
Batůžek nosím denně*, často už ho dostávám i jako dárek. A také ho nejvíce ocením, když mám volné ruce a mohu v nich mít foťáček*...
Danka Rotyková
Mám jich více, jsou bezvadné.
Lenka Kočandrlová
Jeden batoh mám již asi 24 let,beru si ho na výlety,je lehký a dost prostorný.Koupila jsem si ho tehdy,aby se mi tam vešly brusle-inlajny a další potřebné věci. Chudák už je ošoupaný,ale nebudu si již nic nového pořizovat, dožije se mnou.....
Ilona Erika Kolář
Batohy nosím skoro celý život a každý den. Mám jich mnoho druhů, především s obsahem min. 20 litrů, protože nosím sebou neustále mnoho věcí. Mám jich víc než kabelek a kabelek mám víc než dost. Pravidelně si kupuji každý rok nějaký nový.
Alena Tollarová
Batůžek je mým denodenním společníkem. Mám jich několik a už se těším na otevření obchodů. Postupně mě opouštějí a potřebuji nový.
Dana Divišová
Od té doby, co jsem v důchodu, tak je pro mne batůžek či batoh nepostradatelný. Kabelku nosím opravdu jen příležitostně.
Antonín Nebuželský
Nejlepší je ten titulek. Jinak se vám děvčatům do toho nepletu. Jo, ty batůžky nevypadaji špatně, jak tomu nehovim:-)
Dana Hošková
Batohů a batůžků mám několik a hodně je využívám. Velmi oceňuji miniaturní skládací batůžek z Decathlonu. Vejde se i do malé kabelky a je vždy po ruce, když je potřeba něco koupit.
Marie Novotná
Batoh jsem začala nosit v době malých vnoučat. Pri cestě do školky byly potřeba obě ruce volné. A to mi zustalo, je to pohodlné, nosim ho stále.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%