Šedé, dlouhé, svázané. Drdol nemusí být ve vyšším věku nuda
FOTO: Pexels

Šedé, dlouhé, svázané. Drdol nemusí být ve vyšším věku nuda

4. 9. 2021

Když se řekne šedé vlasy a drdůlek, většina lidí si představí babičku z románu Boženy Němcové. Tedy bytost, která vypadá starší, než ve skutečnosti je. Jenže ležérně svázané či sepnuté šediny mohou být zatraceně přitažlivé.

Ukazuje se, že trend přirozených šedých vlasů, který mnozí měli za přechodnou módu, trvá déle, než se čekalo. Pro šediny se rozhodla řada známých hereček, zpěvaček, modelek i takzvaně obyčejných žen. Pro některé je to experiment, pro některé úleva, že si nemusejí každý měsíc úzkostlivě hlídat, jestli jejich odrostlá pěšinka není příliš viditelná.

Ale když se řekne šedivý drdol, mnoho žen znejistí. To už je takzvaně moc. „Budu vypadat jako stará babka,“ říkají a tak většinou k šedinám pro jistotu volí moderní sestřihy.

Jenže existuje řada žen, které nosí vlasy šedé, dlouhé, sepnuté do různých uzlů a drdolů. Není to účes pro každého, nicméně je velmi zajímavý a není důvod se ho bát.

Tady je malá inspirace a důkaz, že si pod výrazem dáma s drdolem rozhodně netřeba představovat nezajímavou, nenápadnou babičku.

móda účesy vlasy
Hodnocení:
(4.8 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.