Přejeme všem čtenářkám a čtenářům hezké prožití vánočních svátků!
U radotínského kostela. FOTO: Jan Raška

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům hezké prožití vánočních svátků!

24. 12. 2021

Milí Íčkaři,
ačkoliv jsme si před dvanácti měsíci přáli, abychom se v roce 2021 dočkali života bez jakýchkoli omezení, nestalo se tak. Covid neustále někde klepe na dveře a způsobuje menší či větší potíže.

Nesmíme se nechat otrávit. Musíme neustále udržovat naději, že zase bude líp. A určitě bude! Věřím, že už ty příští svátky si zase užijeme tak, jak jsme byli zvyklí.

Vánoce jsou časem, kdy nejvíce myslíme na své blízké. Na ty, kteří nás už opustili, ale třeba i na ty, kteří budou letos u štědrovečerního stolu sami. Když jsme vám v době největších restrikcí dávali tady na portále nejrůznější úkoly, abychom povzbudili vaši mysl, tak jsme mimo jiné navrhli, abyste zavolali někomu, s kým jste už řadu měsíců nebyli ve spojení. Řada z vás psala: "splněno, potěšeno." Zamyslete se i nyní nad tím, koho byste mohli oslovit. Možná je někdo, o kom víte, že je sám a právě v tento sváteční čas bude mile překvapen vaším telefonátem, esemeskou či e-mailem. Rozdejte kousek radosti těm, kteří to potřebují, letos je to zvláště důležité.

Krásné svátky, přátelé!

 

Vánoce
Hodnocení:
(4.9 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...