Všechny důležité okamžiky na jednom místě: fotokniha plná vzpomínek, na které se nesmí zapomenout
FOTO: DenisProduction, Shutterstock

Všechny důležité okamžiky na jednom místě: fotokniha plná vzpomínek, na které se nesmí zapomenout

10. 9. 2022

To nejcennější, co v našem životě máme, je čas. Každý ho máme určitou část a nikdy dopředu nevíme, kolik ho je. Za život toho prožijeme tolik, projdeme si těžkými i krásnými chvílemi. Máme v sobě mnoho vzpomínek, které chceme předat dál – našim dětem, vnoučatům či dokonce pravnoučatům. Jsou to přesně ty okamžiky, na které nechceme, aby se zapomnělo. 

Možná i vy máte spoustu vzpomínek, které chcete, aby nadále ožívaly díky pozornosti vašich nejbližších. Sestavte jim fotoknihu plnou těch nejdůležitějších okamžiků a postarejte se tak o to, že se na žádný z nich nezapomene.

Fotoknihu zvládne vytvořit každý

Zatímco dříve bylo zvykem uchovávat fotografie v albech, která pak zabírala třeba polovinu skříně, dnes je mnohem modernější schovat fotky do jedné knihy – fotoknihy. Je to zajímavý způsob, jak mít pěkné vzpomínky pohromadě, ale nemuset kvůli tomu skladovat často těžká fotoalba.

Pokud se tvorby fotoknihy online bojíte, jsou vaše obavy zbytečné. Díky přehlednému editoru, který vám s tvorbou pomůže, je tvoření fotoknihy jednoduché a navíc je to velká zábava.

Vše máte ve svých rukou

Přeneste své vzpomínky na papír. Vše totiž máte ve svých rukou a jste to vy, kdo se bude podílet na vzhledu i obsahu vyrobené fotoknihy. Můžete vybírat fotky, přidávat k nim popisky, vyhrát si s detaily. Pokud byste přeci jen měli z tvorby strach, můžete využít pomoci online editora, který je součástí procesu a který vám například může přednastavit uspořádání fotek.

Věřte, že tvorba fotoknihy je intuitivní a že se do celého procesu během krátké chvíle hravě dostanete. Určitě vás probírání se vzpomínkami nadchne a tvorba vás bude bavit.

Pěkný dárek za pěknou cenu

Fotoprodukty, ať už jde o fotoknihy nebo stále oblíbenější fotokalendáře, jsou pěkným a originálním dárkem. Navíc jsou cenově dostupné, dovolit si je může každý. Fotokniha nebo kalendář plný fotek a vzpomínek tak můžete věnovat někomu z vašich blízkých a dát mu najevo, jak moc vám na něm záleží.

 

 

 

 

 

fotografování vzpomínky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...