Podzimní soutěžení o chytré náramky
Ilustrační foto: Pixabay

Podzimní soutěžení o chytré náramky

2. 10. 2023

Naši čtenáři, kteří také rádi píší, si neodpočinou. Po nedávno ukončeném letním soutěžení jsme připravili na podzimní měsíce další literární soutěže na tři nová témata. Tentokrát autoři vybraných soutěžních příspěvků budou moci vyhrát chytré náramky a knihy.

Tenkrát na Západě

První téma je vzpomínkové a dovolenkové. Pamatujete si, kdy jste poprvé vyrazili na Západ? Jaký to byl pro vás zážitek? Byli jste nadšeni či zklamáni? Srovnávali jste životní úroveň v navštívené zemi se socialistickým Československem? Co se vám na dovolené ve vyspělých zemích nejvíce líbilo nebo naopak nelíbilo? Popište svůj zážitek prostřednictvím svého příběhu.

Můj idol/vzor

Také druhé téma se bude týkat let minulých. Může se jednat o dobu vašeho dětství či mládí, ale klidně i na dobu nedávno minulou. Vzpomenete si na nějaký svůj idol z mládí? Anebo na to, kdo byl či dosud je vaším vzorem, tedy kdo vás něčím okouzlil či zaujal tak, že si to dodnes pamatujete nebo se podle tohoto vzoru chováte? Sepište soutěžní příspěvek o vašm idolu či vzoru.

Můj podzim života

Jaký je váš "podzim života"? Hraje barvami, anebo je spíše zamlžený či plný plískanic. Jak si užíváte svůj důchod, co je na něm krásné, anebo co se vám na něm nelíbí? Sepište váš příběh, zamyšlení či vtipnou glosu na téma "Můj podzim života." Můžete se také inspirovat barvami podzimu a doprovodit svůj příběh fotografiemi podzimní přírody... Je na vás, jak toto téma pojmete.

Pravidla soutěže

Soutěže na tato tři témata se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři na portále i60 (Registrace musí být na vlastní jméno, soutěže se nemohou účastnit lidé s přezdívkami či necelými jmény). Každý čtenář může na každé téma napsat jeden soutěžní příspěvek. Titulky (nadpisy) soutěžních příspěvků nemusí obsahovat přímo název tématu, ale může se k tématu vztahovat, např. "Naše první dovolená v Rakousku" nebo "Jak jsme ve škole milovali Vlademara Matušku" nebo "Můj podzim života: Pohodička u kafíčka..."

Soutěž potrvá do 30. listopadu 2023. Redakce vybere do neděle 3. prosince autory nejzajímavějších soutěžních příspěvků za každé téma. Vítězové za každé téma získají chytré náramky (které měří čas, tep, kroky atd.), další dva vybraní soutěžící za každé téma obdrží od našich partnerských vydavatelství knižní cenu. Podmínkou vyhlášení vítězů je alespoň šest soutěžních příspěvků na jedno téma. Všechny soutěžní příspěvky budete moci vyhledat podle tagu (modrý štítek) s názvem Podzimní soutěž 2023.

Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky a přejeme všem našim příznivcům krásné podzimní dny!

 

 

Podzimní soutěže 2023
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.