Nové mobilní přístroje
Emporia TALKcomfort

Nové mobilní přístroje
Emporia TALKcomfort

10. 4. 2012

EmporiaTALKcomfort je nejnovější kompaktní verze klasického telefonu emporia. Vyznačuje se kvalitou provedení a snadným ovládaním bez nutnosti přístupu do menu - nejdůležitější funkce obsluhují tlačítka po straně telefonu.

Funkce

EmporiaTALKcomfort usnadňuje odesílání a přijímání SMS zpráv díky příslušným tlačítkům na boku telefonu. Možnost volby velikosti textu na displeji ještě více zjednodušuje čtení. Telefonní seznam obsáhne 250 kontaktů s pěti TOP čísly. Funkce upomínek a budíku jsou snadno dostupné srkze postranní tlačítka a spolehlivě vás upozorní na důležité události a narozeniny vašich nejbližších. Stejně snadno je dostupná zabudovaná LED svítilna a kalkulátor.

Díky širokému výběru polyfonních vyzvánění, silné vibrační zpětné vazbě a světelnému upozornění nikdy nezmeškáte hovor. Sluchátko s nastavitelnou hlasitostí a reproduktor s potlačenou zpětnou vazbou poskytují skvělou kvalitu zvuku.

Mobilní telefony emporia jsou dokonale sladěné s potřebami zákazníků. Například display je dostatečně široký s vysokým kontrastem a speciálním písmem, které ulehčuje čtení. Některé modely emporia mají oranžové a černé displeje, které byly vyvinuty ve spolupráci s optiky a jsou vhodné i pro lidi se šedým zákalem.

Tlačítka jsou velká, mají jasně rozpoznatelnou odezvu stisknutí a při stisknutí vydávají speciální zvuk. Další důmyslnou inovací je funkce zablokování tlačítek. Namísto používání složité kombinace tlačítek jsou mobilní telefony emporia vybaveny posuvným tlačítkem, určeným k uzamčení a odemčení klávesnice.

O společnosti

Rakouská společnost emporia Telecom se více než dvacet let zaměřuje na vývoj telefonních přístrojů pro věkovou kategorii nad padesát let. Při vývoji výrobků je kladen důraz zejména na kvalitu, snadné použití, doplňkové služby a konzultace, neboť právě tyto faktory jsou podle dostupných studií velmi důležité pro skupinu 50+. Hodnotu výrobků zaručují vysoce kvalitní součástky, provozní bezpečnost, precizní zpracování, snadné ovládání a ergonomie.

mobily soutěž telefony
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%