Filmové hvězdy z Madame
Tussauds jsou v Praze

Filmové hvězdy z Madame
Tussauds jsou v Praze

10. 4. 2014

Slavné muzeum voskových figurín Madame Tussauds přivezlo do Prahy hvězdy filmového plátna. Výstava, která se uskuteční od 11. dubna minimálně do října, bude první takovou akcí Madame Tussauds ve střední a východní Evropě.

V české metropoli budou k vidění figuríny řady hollywoodských hvězd. Lidé narazí například na slavný manželský pár Brada Pitta a Angeliny Jolieové, hvězdu akčních filmů Bruce Willise, idol řady žen George Clooneyho nebo majitelku Oscara za roli ve firmu Hodiny Nicole Kidmanovou. Nebude chybět ani postava slavného mimozemšťana E. T.

Celá výstava bude komponována ve speciálním filmovém provedení, které bude jako režisér řídit Quentin Tarantino. Návštěvníci se mohou exponátů dotýkat a nechat se s nimi vyfotografovat. Expozice bude součástí prohlídky Muzea voskových figurín v Praze, kde vstupné činí 160 korun pro dospělého a 100 korun pro děti.

Spolupráce s Madame Tussauds by tímto projektem nemusela skončit, vyhlášené muzeum uvažuje o založení pobočky v tomto regionu. "Jsme nesmírně zvědaví na zájem lidí a doufáme, že časově omezenou expozici v budoucnu vystřídá stálá atrakce a Praha se tak přidá ke stávajícím 15 lokalitám Madame Tussauds po celém světě. Vnímáme Prahu jako bránu pro vstup Madame Tussauds do měst střední a východní Evropy," uvedla Liz Wellsová, marketingová ředitelka Madame Tussauds.

Pražské Muzeum voskových figurín bylo otevřeno před dvaceti lety. V současné době má pobočky rovněž na Karlštejně a v Českém Krumlově, které jsou zaměřeny především na české historické postavy.

muzeum
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.