Nejvlivnější celebritou světa
je herečka Jennifer Lopezová

Nejvlivnější celebritou světa
je herečka Jennifer Lopezová

17. 5. 2012

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová stanula v čele žebříčku nejvlivnějších celebrit, který zveřejnil americký časopis Forbes. Dvaačtyřicetiletá Lopezová vystřídala v čele loňskou vítězku, zpěvačku Lady Gaga.

Oproti loňsku poskočila Lopezová o 50 příček. Forbes určuje vliv celebrit podle příjmů, viditelnosti v médiích a popularitě na sociálních sítích.

„Lopezová si za posledních 12 měsíců vydělala 52 milionů dolarů (asi miliardu korun) účinkováním v porotě talentové soutěže American Idol, novou řadou svých módních modelů a koncertováním,“ odhadl Forbes.

Televizní moderátorka a majitelka televize OWN TV Oprah Winfreyová si ve svých osmapadesáti letech udržela loňské druhé místo s výdělkem 165 milionů dolarů. Stejně jako loni byl třetí osmnáctiletý kanadský zpěvák Justin Bieber, který si vydělal 55 milionů dolarů. Podle Forbesu se z něj stal seriózní investor, který vlastní například akcie hudebního portálu Spotify.

Poprvé se v žebříčku objevila popová hvězda Rihanna, která se zařadila na čtvrté místo, když si vydělala 53 milionů dolarů svými hity i reklamami. Pátá je loňská nejvlivnější celebrita, Lady Gaga (52 milionů dolarů). S jednoroční přestávkou se vrátila další popová zpěvačka Britney Spearsová, která je šestá s odhadovaným výdělkem 58 milionů dolarů.

Nováčkem žebříčku je na sedmém místě hvězda reality TV Kim Kardashianová. Osmá je zpěvačka Katy Perryová, devátý herec Tom Cruise, kterému pomohl úspěch dalšího filmu ze série Mission: Impossible, a desítku uzavírá režisér a producent Steven Spielberg.

Celkový příjem stovky nejvlivnějších celebrit se oproti loňsku mírně snížil ze 4,5 na 4,4 miliardy dolarů.

celebrity herci zpěvačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.