Kouzelný svět pohádek na ledu

Kouzelný svět pohádek na ledu

24. 12. 2014

S mými rozkošnými vnoučaty jsme vstoupili do kouzelného světa Walta Disneye. Lední revue Disney on Ice - Magical Ice Festival uvádí v Tipsport Aréně v Holešovicích Myšák Mickey a Myšačka Minnie.

Fantastická scénografie, choreografie a nádherné kostýmy vás skutečně  doslovně oslní a cítíte se v onom pohádkovém světě . Do dušiček malých i velkých vstupují pohádkové bytosti - kouzelné princezny Ariel, Locika a Bella, král Triton a další. Kostýmní výprava je tak krásná, že bytosti z moře či ledového království dokreslí malým dítkám jejich představy o těchto bytostech.

Začátek lední revue s nádhernou hudbou, kdy některé děti si tancují a jiné zase tleskají do rytmu. Asi nejhezčí z dvouhodinové lední show je závěrečná pohádka Walta Disneye Ledové království. Ukazuje dětem cestu do hor, daleko na severu. Cestu provází sněhulák Olaf a horal Kristoff se svým sobem Svanem. Má vnučka doprovázela a pobrukovala si zpěvem Elsy a vnouček stále tleskal do rytmu s ostatními.

Byl to nezapomenutelný umělecký zážitek z říše pohádek a děti projevily obrovskou radost, že uviděly pohádkové bytosti. Všem tuto podívanou na ledě vřele doporučuji, odreagování od vánočního shonu a nákupů. Úžasná podívaná pohádkové lední revue s fantastickým hudebním doprovodem. Bylo to struhující ! Pražská Tipsport aréna v Holešovicích byla zaplněna do posledního místečka. Malí, velcí, rodiče, babičky a dědové šli unešeni, byli plni dojmů, jak to bylo krásné v říši pohádek. Excelentně pojato a zpracováno, potěšilo to duše magickou pohádkovou naládou a to k Vánocům patří.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Já jsem také kdysi před mnoha lety byla na slavné Vídeňské lední revue a pak s mými dětmi na dětské lední revue. Teď byl syn s vnukem také na Disney, říkal že vstupenky byly nejlevnější za 390 Kč a nejdražší asi za 1.100 Kč, přinesli takový sáček od trochy popkornu - stál 200 Kč.
Eva Mužíková
Hani, lední revui jsem viděla na živo asi jen dvakrát. Byl to vždy nádherný zážitek. Kostýmy, hudba, scénografie, to vše mne vždy uchvátilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...