Konopné produkty za vítězství 
v tipovačce získá paní Vaníčková

Konopné produkty za vítězství
v tipovačce získá paní Vaníčková

18. 5. 2015

Drama do posledního zápasu. Taková byla hokejová tipovačka portálu i60, které se zúčastnillo na dvě stovky soutěžících. Nejlepší odhad hokejových výsledků prokázala paní Alena Vaníčková, která získala celkem 69 bodů a zvítězila před Lenkou Vorářovou a Štefanem Sliackým. Paní Vaníčková, s níž v nejbližších dnech přineseme rozhovor, získává od našeho partnera - společnosti Carun Pharmacy - dárkový koš s konopnými produkty. Úspěšné soutěžící na druhém a třetím místě odměníme knihou z nakladatelství JOTA. Vítězům gratulujeme!

Přestože se do čela průběžného pořadí dostala paní Vaníčková před polovinou soutěže, do posledního zápasu nebylo jisté, zda vyhraje. Ve hře bylo i před finálovým utkáním stále dost bodů na to, aby ji na prvním místě vystřídali hráči na dalších místech. Dlouho si úspěšně vedly na čele tabulky ženy, v posledních dnech k nim došplhal pan Štefan Sliacký. Až závěrečná siréna finálového zápasu rozhodla o konečném pořadí a náš program rozdělil poslední body za tipování celkového vítěze šampionátu, kterým se stala Kanada. Celkové pořadí tipovačky najdete zde.

Děkujeme všem soutěžícím, tipovačka se ukázala jako velmi oblíbená, a tak si ji opět v průběhu některé z dalších vrcholných sportovních akcí zopakujeme.

Finále naší další soutěže

Zhruba měsíc jste mohli také soutěžit o Dýňové tablety od společnosti Valosun, které jsou dobrou prevencí proti inkontinenci. Potravinový doplněk obsahuje extrakt ze štýrské dýně, jenž působí pozitivně na svalstvo pánevního dna. Z několika desítek úspěšných soutěžících vybral náš automat deset výherců. Jsou to: Antonie Holečková, Anna Jordáková, Dagmar Bartušková, Milena Kubinová, Pavel Zábranský, Jiřina Votavová, Jan Mulač, Věra Štěpánková, Jaroslava Kozáková a Naděžda Špásová.

Všem výhercům blahopřejeme!

Tablet Lenovo a mobil Doro

Připomínáme, že na i60 již od počátku dubna probíhá Jarní fotopříběh, soutěž, v rámci níž nám můžete posílat série snímků s jarními motivy. Celá soutěž potrvá do 30. května a vítěz, vyhlášený v neděli 31.5., obdrží tablet Lenovo! Druhý v pořadí pak kvalitní fotostativ Hama a třetí pěknou knižní cenu. Na soutěžní příspěvky se můžete podívat zde.

Už několik týdnů můžete soutěžit také v našich dalších produktových soutěžích o velmi pěkné ceny. Obzvlášť ta, kterou vám nabízíme ve spolupráci s naším partnerem – operátorem O2 – stojí za to: moderní mobil pro seniory Doro Libreto v hodnotě čtyř tisíc korun. Když správně zodpovíte jednu ze tří otázek a usměje se na vás štěstí při vylosování úspěšných tipovatelů, telefon bude váš. Soutěžit je možné zde.

Kromě toho je stále možnost zkusit štěstí i v soutěži o tři cédéčka Co život dal a vzal oblíbené autorky Betty MacDonaldové od firmy Radioservis. Soutěžit můžete zde. Zároveň je od minulého týdne k mání výrobek OmegaMarine Forte+, zaměřený na zvyšování funkce mozku. Soutěžit můžete zde. Nově zkuste získat multivitamíny Centrum od našeho partnera Pfizer zde.

Jako obvykle, vyhlašujeme na závěr vítěze vědomostního kvízu. Tento týden byla vylosována Helena Uhříková. Za pět zveřejněných fotografií v sekci FOTO dne pošleme cenu paní Marii Novotné.

Gratulujeme!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, milí přátelé, hokejová dramata jsou za námi a můžeme se zase trochu více věnovat sami sobě. Na teplejší počasí si však zřejmě počkáme až do června. Nevadí, když nebude zrovna hezky, budeme mít o to víc času na zábavu na našem portálu i60. Snažíme se vám ji servírovat plnými doušky.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Také gratuluji paní Vaníčkové k 1.mistu v tipovačce, ať už tipovala sama,nebo jí pomáhal manžel, či jiný muž. Pan Štorch se zabývá nepodstatnými a neověřenými věcmi, já si myslím, že asi už zapomněl na své falešné profily, že hledá malé podvůdky i u jiných, nejvíc ho ale trápí,že to vyhrála žena. Nejvíce mě ale překvapuje to, že nedá pokoj paní Vandě, zpochybňuje úroveň jejího komentáře, který je na rozdíl jeho přátelský a přejícný. A ještě za sebe, jsem také žena, a nikdo mi v tipovačce neradil.
Miroslav Štorch
Paní Blaškovič je tady na i60-ce krátce a neví, že za mnohé ženy tipují jejich partneři jak se ženy přiznaly. Ale je možné, že paní Vaníčková tipovala sama a bez pomoci, tak to bude velká sláva až vyjde s ní slibovaný rozhovor. Zatím nemá v profilu ani čárku, ale v prověřování profilů se mnozí z nás mohou mýlit. Stejně tak pan Sliacký, který již poděkoval za zaslanou cenu, nemá založený profil - snad časem napíše nějaký článek o sportu.Budeme se těšit. Zajímavostí by se našlo více, ale nemá smysl se v tom rýpat. Jen škoda, že paní Blaškovič se neodvážila tipovat. Její komentáře by měly větší váhu a smysl.
Hana Rypáčková
Paní Vaníčková je u mne vědma....Blahopřeji. Stačí mi mých 23 bodů.I dalším výhercům blahopřeji.
Miroslav Štorch
Také gratuluji nejlepším v tipovačce, protože všichni měli stejně obtížné podmínky a některé výsledky byly tak překvapivé, že 55 tipujících nemělo ani jeden bod. Správné tipy byly opravdu jako loterie. Stačilo nastřelení několika tyček a výsledek zápasu byl jiný.
Soňa Prachfeldová
Blahopřeji vítězům,. paní Vaníčková máte můj obdiv.
Anna Potůčková
Blahopřeji paní Vaníčkové a je vidět, že ženy se vyznají také v hokeji.
Dana Kolářová
Blahopřeji paní Vaníčkové k vítězství v hokejové Tipovačce a děkuji redakci, že tipování pro fanoušky na i60 připravila. Mezi prvními deseti jsou ženy v převaze. Všem, kteří se tipování zúčastnili, přeji hezké jarní dny.
VANDA Blaškovič
Český národ hokej miluje. Hrdí, když se vítězí, věrní, když se nedaří. Děkujeme hoši! Celé mistrovství bylo vzrušující, i když s hořkou tečkou. Kanada ukázala světu, jak se hraje hokej. Měli nedostižnou sestavu a tím i partu. Prostě lahůdka. Ovšem i brambory se musí někdy jíst, i když biftečky jsou biftečky. Ano, máme se stále co učit a nejenom v hokeji. Tak, dobrou chuť nám všem! A gratuluji vítězům na všech frontách. Docela mne potěšilo, že zde zvítězila žena. Kdo umí, umí..:))
Alena Tollarová
No vida, hokejovou tipovačku ovládla žena! Blahopřeji mojí jmenovkyni Vaníčkové! Též všem výhercům dýňových tablet přeji, aby jim dokázaly (ty tablety) že umějí, to co slibují!
Jana Šenbergerová
Blahopřeji vítězům a držím pěsti těm, kteří mají "nějaké želízko v ohni". Všem pak přeji ničím nezkalený hezký den. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.