TV Barrandov odvysílá reportáž z módní přehlídky našich zralých modelek
FOTO: Danuše Kubátová

TV Barrandov odvysílá reportáž z módní přehlídky našich zralých modelek

15. 2. 2016

Od včerejšího dne vysílá TV Barrandov upoutávky na reportáž z módní přehlídky historických kostýmů, které předváděly naše zralé modelky projektu i60 Senior Fashion. Reportáž by měla být součástí večerních zpráv TV Barrandov v 18.30 hod. 

Módní přehlídka se konala loni v dubnu v Paláci Kinských v Praze 5. Akci si můžete připomenout prostřednictvím článků a videí:

Fotoreportáž z Musaionu aneb Modelky i60 v akci!

Můj pohled na přehlídku historických modelů

Jak se z holek staly dámy

Padesát let české módy na opravdových ženách

 

 

 

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
V Praze je zřejmě nejširší seniors. organizací "ŽIVOT 90". Jsem s nimi v dobrém kontaktu - upozornila a doporučila, aby si obstarali Mf DNES a přečetli o našich seniorech = provedli !! Teď jsem informovala o popletení manekýnek TV Barrandov a slíbila, že až naše "í"čkařky budou mít někdy přehlídku v Praze, tak "Ž 90" určitě pozvu. Poděkovali a potvrdili mi zájem.
Alena Tollarová
Ještě si dovolím dodat, co mě napadlo. A totiž že vlastně jestli upoutávka běžela dejme tomu desetkrát, tak nás vidělo daleko víc lidí než ten krátký šot ve zprávách. A určitě si říkali - hele skvělý kočky. :)
Květoslava HOUDKOVÁ
Ano - předběžná informace byla mylná: Nebyly to modelky "z lidu" = z našeho "í"čka, ale již věkem odkvétající modelky (profesí) ze dřívějška - i když stále dobře vypadající (mají prostředky na údržbu)
Marie Magdalena Klosová
Krásná vzpomínka!Díky mm
Alena Tollarová
Dobrý večer. Ráda bych vysvětlila, že jsem informovala redakci o tom, že Tv Barrandov vysílá upoutávky na zprávy, kde jsou záběry z "naší" přehlídky v Letohrádku Kinských. Samotná reportáž však byla o jiných modelkách v důchodu. Je to sice škoda, ale co naděláme. Každopádně jsme si pěkné chvíle z loňska připomněli.
Dagmar Bartušková
Škoda, že došlo k záměně. Chybička se vloudila, Já se tolik těšila!
Lenka Hudečková
Mám to tu napsáno už od rána-po Prostřenu přepnout TV na Barrandov :-)
Libor Farský
Jsem tím nadšený a naše půvabné dámy obdivuji. Pokusím se si tu reportáž nějak nahrát a uložit, bohužel zrovna u TV Barradnov to na set-top boxu nejde, EPG jin nefunguje. Pokusím se něco vymyslet.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.