FOTO: autorka
Pánev plná překvapení aneb co dům dá
1. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
22.3.2016 17:45
Pane Karle, řepu jsem dala, protože zrovna byla v lednici, houby jsem tentokrát volila ve formě žampionů a bylo to výborné. Jinak řepu pečenou taky děláváme každý týden a boršč vařím jen občas, ale letos jsme ho již také měli :-)
Karel Boháček
22.3.2016 13:59
..já dávám ještě kukuřičku a jidášovo ucho,tu řepu tam mít nemusím / taje lepší opečená nebo do eintopfu - boršče.
Lenka Hudečková
3.3.2016 16:22
Ano Jano, tak je to správně...moje zelenina byla výborná, teprve dneska jsme to dojedli..
Jana Slavíková
3.3.2016 15:59
Také občas vařím způsobem "co lednice dá". Zelenina restovaná ve woku zůstane tzv. na skus, předvařování je zbytečné. I dušená zelenina je dobrá, nepatlavá, jen se to musí umět.
Květoslava HOUDKOVÁ
3.3.2016 05:55
Dušenou zeleninu (tzv. "patlavou") jsem v životě moc nedělala - děti to jíst nechtěly. Teď -pro sebe-na menší pánvi vyzkouším (láká mne to restování), ale zeleninu si napřed předvařím v parnín hrnci - vitaminy zůstanou, chuť taky - a orestuji pak v nezbytně nutném čase.
Naděžda Špásová
2.3.2016 22:58
Leni, vypadá to hezky a asi to je dobré. Ti, kdo mají rádi zeleninu to určitě potěší. Dušená zelenina nepatří k našim oblíbeným pokrmům. Ostatním přeji dobrou chuť. *****
Jitka Chodorová
2.3.2016 21:45
Tak toto taky dělám,ještě jsou v tom dobré žampiony, můj muž ale nejí těstoviny, tak buď jako rizoto, nebo čínu s rýží, já to nazvala po domácku vietnamská čína,dobré je v tom kuřecí maso, a moc nám to chutná,může být k tomu i kuskus.Díky Lenko.
Lenka Hudečková
2.3.2016 19:06
Je to opravdu dobrota, ještě jsem zapomněla napsat papriku, když je doma a nestojí zrovna stovku kilo :-)
Soňa Prachfeldová
2.3.2016 18:04
To věřím Leni, že chutná, když nevím co, orestuji hodně cibule a mrkve a do toho instatní nudle, zkusím i tu červenou řepu :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci