Modelky, představte se!

Modelky, představte se!

6. 3. 2016

Projekt i60 Senior Fashion aneb Hledáme zralé modelky brzy vstoupí do svého třetího ročníku. V minulých dvou letech uspořádal náš portál společně s partnery téměř dvě desítky módních přehlídek či soutěží.   

Modelky, přihlášené do projektu, měly možnost předvádět modely módních značek v obchodních centrech, ale i historické modely v zajímavých prostorách jako byl Letohrádek Kinských, Písecká brána či Marjánka. O projektu natočila reportáže Česká televize, TV Barrandov, naše modelky byly vidět v celostátních médiích jako je iDnes, Magazín Dnes, Blesk Magazín a dalších (přehled vybraných reportáží najdete zde).

V projektu pokračujeme i v letošním roce. Konkrétní příležitosti předvést módu pro zralý věk teprve vyhledáváme, nicméně už nyní bychom rádi dali příležitost ženám, které se přihlásily na našem portálu do projektu i60 Senior Fashion.  

A tak vyzýváme dámy, které se chtějí letos projít po přehlídkových molech, aby se představily našim čtenářům, ale i partnerům, kteří se budou podílet na organizaci módních přehlídek. Tím představením by měl být vlastní článek o sobě, tedy o tom, proč byste si chtěly zkusit roli modelky, jakou máte rády módu, ale i o tom, jaké máte zájmy či jaký vyznáváte životní styl. A nezapomeňte také uvést své bydliště, podle kterého účast na akciích rovněž vybíráme.  

Článek o jednotlivých modelkách mohou napsat i příbuzní či přátelé přihlášených modelek a popsat v něm, jak vidí svou maminku, babičku, manželku či kamarádku.  

Všechny příspěvky musí být vloženy přes čtenářské profily do rubriky Modelky, kde najdete příběhy žen, které se představovaly v loňském roce. Články musí být opatřeny nejméně dvěmi fotografiemi – na šířku a na výšku (návody na vkládání článků či fotografií najdete zde). Do titulku článku vždy uveďte „Modelky se představují“. Obsah fotografií může být jakýkoli, mohou to být fotografie vlastních modelů, ale i snímky představující různé aktivity a koníčky žen.

Vážené dámy, těšíme se na vaše vizitky! Své příspěvky posílejte nejpozději do 30. dubna.  

 

modelky 

„Poprvé“ a další soutěže

Už týden pokračuje naše soutěž na téma „Poprvé“. Do soutěže můžete posílat své příběhy, povídky, ale třeba i básně o tom, jaké bylo vaše poprvé - co zajímavého jste prožili a na co dodnes rádi vzpomínáte. Více o soutěži se můžete dozvědět zde.  

A samozřejmě pokračují naše tradiční soutěže - vědomostní kvíz, v němž byl jako vítěz posledního týdne vylosován pan Josef Rusnok. Soutěžit můžete v naší rubrice FOTO dne a v produktových soutěžích.  

Milé čtenářky a modelky, milí čtenáři, těšíme se na vaše další příspěvky, které přinesl život. Mějte se krásně, užívejte si posledních zimních dnů a nezapomeňte, že tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Elen Zajíčková to velmi dobře napsala.
Alena Tollarová
Tak jsem si myslela, že se přihlášené dámy budou předhánět a prát se svoje místo na slunci a že denně vyjdou tak dva představovací se příspěvky ...
Alena Várošová
Paní Válková,nechce to žádnou matematiku,ale zdravý selský rozum a trochu soudnosti a spravedlnost. Tady píšete o přehlídkách,to počítáte jen ty,co jste se sama na nich prezentovala?Tak to potom souhlasí + -.Každý normální člověk,který se o tuto rubriku zajímá a dokáže číst, počítat,tak si snadno najde kolik přehlídek za rok 2015 bylo a kde se konaly.Kdo a kolikrát na nich byl.Nechtějte mne rozesmát a neoblbujte tu s tou Vaší matematikou čtoucí lidi.Být Vámi tak jsem z ticha,taky to zrovna není nejblíž z Ostravy do Prahy,když redakce vybírá modelky z nejbližšího okolí..A nakonec,když se zamyslím, ti kteří o tom rozhodují redakce a spol nikomu cestovné neplatí a může jim to být jedno. Jedná se taky jen o čas a náklady určitého člověka a to se mnou budete souhlasti,že je to jeho věc. Na portále se neobjevujete,nic nepíšete,takže Vám jde jen o módní přehlídky..Hezký den!!!
Naděžda Valková
Možná to chce trochu matematiky. Je nás zde víc než je dnů v roce. Přehlídek do roka asi 4 až 5 a předvádějících 10 ? ;-) Neupínejte se na ,, modeling,, :-D Já si zde přečtu pěkné články a prohlédnu krásné fotografie. Portál i60 mám ráda, poznala jsem tu pár bezvadných žen.Přeji Vám krásné, jarní dny.
Alena Várošová
Dobrý podvečer.Ivanko děkuji Vám za přímluvu,ale Vaše slovo je jako jehla v kupě sena. O tom rozhoduje úplně někdo jiný. Každá zde v rubrice Senior Fashion se přihlásila za účelem splnit si někdy svůj sen,jedna vedle druhé.Taky jsem s tím úmyslem přišla,nezapírám a jen jsem neměla to štěstí.Asi jsem nedozrála,nebo jsem byla už přezrálá.Taky je možné,že jsem nebyla někomu sympatická?Tak jsem zůstala na portále dál a snažím se přispívat svými články,povídkami,sem tam i básněmi a být trochu užitečná.Snad se nikdo nebude cítit dotčený a budeme si rozumět jak píše paní Zajíčková,když vše bude spravedlivě nastaveno. Ne jak vloni,že byly některé i 3x na mole.To snad si někdo myslí,že ty které nikdy na mole nestály jsou neschopné a motovidla?Nebo,že nejsou z Prahy?.Nechci se vracet k tomu co se vrátit nedá.Ale výběr byl divný z druhého konce. Nelíbí se mi,že ve svém profilu má spousta žen jen to přihlášení,jenom jméno, nic víc Ale to je opět můj názor.
Eva Balúchová
Já jsem zažila jednu z prvních přehlídek na Černém Mostě.Byly to tak úžasné dva dny s partou príma žen,že bych to přála zažít všem co mají o roli modelky zájem.Takže bych dala prostor dalším ženám,výběr je velký.A pokud si nějaká firma vybere už známé modelky,myslím,že by to nebyl taky problém.
Naděžda Valková
Přeji krásný večer. Také děkuji redakci, že přehlídky budou pokračovat. Já osobně bych dala prostor všem ženám, leč tohle se nedá zvládnout ;-) Budu vděčná za každé milé slovo v diskuzi, za pochvalu jakékoli akce pořádané portálem i60. Všichni v redakci se velmi snaží, aby se nám zde líbilo ;-) Elen to napsala velmi pěkně a srozumitelně.
ivana kosťunová
Co bych očekávala od senior-modelky ? Šarm, osobitý styl a cit pro módu. Nějaké míry bych asi neřešila , zrovna tak nechápu, proč by některé modelky měly být okoukané. Přehlídky jsou přece pokaždé jinde , jak by se tedy mohly okoukat ? Prohlédla jsem si celou galerii a nechtěla bych b´ýt v kůži toho, kdo má vybírat. Asi bych to nechala na odbornících, lidech, kteří už mají pro to vypěstovaný cit. Jenom pokud bych mohla přece jenom někoho doporučit, přimluvila bych se, aby dostala příležitost Alenka Várošová ukázat co v ní je.
Květoslava HOUDKOVÁ
Mnoho žen/seniorek má postavu i míry ještě velmi přijatelné pro módní přehlídky = vše jim sluší, líbí se, jsou žádány. Ale o hezké a vhodné oblečení přeci stojí i ženy, které nejsou až tak OK - jsou mezi obecenstvem a většinou marně čekají, co by "bylo pro ně" - dočkají se ?? A tam, kde bude přehlídka dohodnuta, upřednostněte manekýnky z té které oblasti - s kratší dopravou. Jejich známí si to pak ujít nenechají a budou tak mít i vyšší účast publika.
Marie Seitlová
Co tak módní přehlídky někde jinde než v Praze - Olomouc, Brno, Ostrava,.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...